Η ViewSonic παρουσιάζει τον vTouch για εύκολο Multi Touch σε macOS

12 Ιανουαρίου, 2021 No Comments

Η ViewSonic ανακοινώνει τον νέο vTouch driver για τη σειρά οθονών αφής TD, που επιτρέπει τώρα σε όλους τους χρήστες macOS να χρησιμοποιούν gesture control and touch.

Έτσι, θα μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς TD της ViewSonic για μεγαλύτερη παραγωγικότητα μέσω διαισθητικού ελέγχου.

«Η ViewSonic πρωτοπορεί με το λανσάρισμα του vTouch driver για την επίλυση των προβλημάτων των χρηστών Mac. Πριν την κυκλοφορία αυτού του λογισμικού, οι χρήστες Mac δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν εξωτερικές οθόνες αφής λόγω περιορισμών εντός του macOS. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορούσαν να αποκτήσουν λειτουργικότητα single touch», δήλωσε ο Oscar Lin, Head of Monitor Business Unit at ViewSonic. «Αυτό πρακτικά σήμαινε μειωμένη παραγωγικότητα,, αλλά τώρα με το vTouch έχουμε ξεκλειδώσει τον έλεγχο gesture and touch για υπολογιστές Mac σε εξωτερικές οθόνες αφής».

Οι κάτοχοι της σειράς TD μπορούν εύκολα να εγκαταστήσουν το vTouch της ViewSonic κατεβάζοντας τον driver στο website της ViewSonic. Αυτός ο νέος driver λειτουργεί σε όλη τη σειρά TD. Μόλις εγκατασταθεί, οι χρήστες Mac θα μπορούν να απολαύσουν πλήρη multi-touch λειτουργικότητα σε εξωτερικές οθόνες κατά την εκτέλεση του macOS. Επιπλέον, ο driver υποστηρίζει multi-touch σε macOS, ενώ οι περισσότερες από τις λειτουργίες είναι ίδιες με το Mac trackpad.

Οι οθόνες αφής της σειράς TD της ViewSonic διαθέτουν λιτή και απέριττη compact σχεδίαση, επιτρέποντάς τους να ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη ροή εργασιών σας. Οι resistive touch, optical touch και capacitive touch οθόνες είναι όλες διαθέσιμες και καθεμία προσφέρει μοναδικά οφέλη σε διάφορα σενάρια εφαρμογών.

Ο vTouch βελτιώνεται συνεχώς για να προσφέρει τις πιο προηγμένες δυνατότητες. Με την υποστήριξη για macOS 10.6 και άνω, ο vTouch λειτουργεί τόσο σε επίπεδο OS, όσο και σε επίπεδο εφαρμογής1 , εξαλείφοντας έτσι συνηθισμένα προβλήματα υποστήριξης.

1 Η τρέχουσα έκδοση vTouch1.0 υποστηρίζει macOS Catalina, αλλά όχι την τελευταία macOS Big Sur.

Tags: , , , Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Νίκη για ήρωες: AGON 49” κυρτές οθόνες AG493UCX2 και AG493QCX

Η πρώτη μάρκα οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, AOC ξεκινά εκ νέου το gaming χαρτοφυλάκιο της, από...