Η LG παρουσιάζει νέες συσκευές υψηλού σχεδιασμού στη CES 2021

5 Ιανουαρίου, 2021 No Comments

Το Furniture Concept Appliances της LG Electronics (LG) κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη CES® 2021 με μια διαδραστική εμπειρία που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να σχεδιάσουν έναν εικονικό χώρο διαβίωσης με συσκευές που μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις τους.

Τα νέα προϊόντα της εταιρείας αποτελούν ένα συνδυασμό υπερσύγχρονων οικιακών συσκευών και υψηλού σχεδιασμού επίπλων. Στη συλλογή περιλαμβάνονται ο ψυγειοκαταψύκτης In-staView® Door-in-Door®, ο φούρνος μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων, ο καθαριστής νερού, το πλυντήριο ρούχων WashTower™ αλλά και το Styler.

Η δυνατότητα αυτών των προϊόντων να ενσωματώνονται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον οφείλεται στο εύρος των πολυτελών υλικών και των σύγχρονων χρωμάτων που μπορούν να συνδυαστούν άρτια μεταξύ τους. Η σειρά Furniture Concept Appliances της LG προσφέρει πολλαπλούς συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων για να επιλέξει κανείς, επιτρέποντας στους επισκέπτες να προσαρμόσουν κάθε προϊόν σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου στο σπίτι τους.

Στην κορυφαία εμφάνιση της σειράς Furniture Concept Appliances συμβάλλουν και τα μοναδικά φινιρίσματα από διάφορα υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί, μέταλλο και FENIX, ένα καινοτόμο υλικό με προηγμένη τεχνολογία επίστρωσης που σχεδιάστηκε από την Ιταλική Arpa Industriale. Αδιαφανές, ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα και ευχάριστο στην αφή, το FENIX προσφέρει εξαιρετική αντοχή, διαθέτοντας διαχρονική αλλά διακριτικά μοντέρνα εμφάνιση.

Μέσα από την πρωτοποριακή εμπειρία που προσφέρει το εικονικό showroom της CES 2021, η LG δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να ανακαλύψουν διαδικτυακά την αξεπέραστη ευελιξία της νέας σειράς προϊόντων. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σχεδιάσουν το εσωτερικό περιβάλλον των ονείρων τους και να το γεμίσουν με προϊόντα της σειράς LG Furniture Concept Appliances, με χρώματα και φινιρίσματα της επιλογής τους.

«Η σειρά LG Furniture Concept Appliances αποτελείται από προϊόντα πολλαπλών χρήσεων που παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο λειτουργιών», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Συνδυάζοντας έπιπλα ανώτερου σχεδιασμού και οικιακές λύσεις υψηλής απόδοσης, δημιουργήσαμε τη συλλογή αυτή με σκοπό να ανοίξουμε τον δρόμο για ένα πιο ενιαίο και ολοκληρωμένο σπίτι».

Επισκεφθείτε το εικονικό περίπτερο της LG στη CES 2021 από τις 11 Ιανουαρίου για να ζήσετε την εμπειρία των LG Furniture Concept Appliances σε έναν εικονικό χώρο.

Tags: , Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Η Huawei παρουσιάζει τη νέα γενιά οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων ‘FusionSolar’ στην Ελλάδα

Η Huawei, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) καθώς και ενεργειακών λύσεων, παρουσιάζει την οικιακή Smart...