Εορταστικός οδηγός δώρων Sonos

22 Δεκεμβρίου, 2020 No Comments

Παρόλο που οι φετινές γιορτές θα είναι λίγο διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές, πιστεύουμε ότι ο σωστός ήχος – η αγαπημένη σας μουσική, μία χριστουγεννιάτικη ταινία, ακόμα και ο ήχος από το μεγάλο κούτσουρο που καίγεται στο τζάκι – μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή.

Για κάθε περίσταση και για καθέναν από εσάς και τους αγαπημένους σας, υπάρχει το ιδανικό ηχείο Sonos. Για να σας δώσουμε έμπνευση για τα φετινά δώρα, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό δώρων, στον οποίο ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες και για ολόκληρο τον χρόνο. 

Καλωσήρθατε στον Sonos Gift Guide.

Ένα Sonos για κάθε τύπο

Για τον νοσταλγό – ηχείο Five  

*Dreams in vinyl* | ήχος ποιότητας στούντιο

Για τον φίλο σας που αναπολεί το παρελθόν αλλά θα μπορούσε να επιτρέψει έναν (ελαφρύ) εκσυγχρονισμό στην ρετρό καθημερινότητά του. Το Sonos Five μπορεί να δώσει νέα πνοή στη συλλογή των βινυλίων του, αν συνδεθεί στο πικάπ για υψηλής πιστότητας ακουστική εμπειρία. Αν συνδυαστεί με άλλο ένα ηχείο Sonos, μπορεί κανείς να απολαύσει τον αγαπημένο του δίσκο σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ή να κάνει stream κατευθείαν από την αγαπημένη του μουσική υπηρεσία. Πιο κλασικό δεν γίνεται…

Στατιστικά στοιχεία: Το 2020, οι πωλήσεις δίσκων βινυλίου ξεπέρασαν τις πωλήσεις CD, για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια*. *Πηγή: Nielsen

Γιατί θα λατρέψετε το ηχείο Five

Υψηλής πιστότητας ακρόαση βινυλίων.  Το πικάπ παίζει στο ένα δωμάτιο και εσείς ακούτε σε άλλο. 
Ήχος που θα σας φτιάξει τη διάθεση:
Το 52% ακροατών υποστηρίζουν ότι είναι πιο ευδιάθετοι όταν ακούν το αγαπημένο τους τραγούδι.*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey 
Ακούστε μουσική παντού:
Το πικάπ μπορεί να παίζει στο σαλόνι με το ηχείο Five και εσείς να απολαμβάνετε την ακρόαση σε άλλο δωμάτιο όπου έχετε προσθέσει ένα δεύτερο ηχείο Sonos. 

Εάν είστε νοσταλγικός τύπος, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Ο ενισχυτής Amp της Sonos που θα δώσει ισχύ στα αγαπημένα σας μη αυτοενισχυόμενα ηχεία ή το Port που μπορεί να προστεθεί στο υπάρχον στερεοφωνικό ή το πικάπ σας. 

Ο προσωπικός σας DJ – Sonos Radio 

“Have you heard this song?” | Μουσική για κάθε διάθεση

Για τον φίλο σας που έχει ήδη ηχεία Sonos στο σπίτι του και είναι ο αγαπημένος σας μουσικοκριτικός και προσωπικός DJ. Με το Sonos Radio και τη μουσική που προτείνουν πραγματικοί καλλιτέχνες όπως οι Thom Yorke, Brittany Howard και David Byrne, ο φίλος σας θα ανακαλύψει μουσική πέρα από αυτή που προτείνουν οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται σε μουσικές υπηρεσίες. 

Στατιστικά στοιχεία: 70% πιστεύουν ότι οι άνθρωποι με καλό μουσικό γούστο είναι πιο ελκυστικοί. 

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Γιατί θα λατρέψετε το Sonos Radio

Μία «παρασκηνιακή» ακουστική εμπειρία. Πρόσβαση σε περισσότερους από 60.000 τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς
Μια προσωπική εμπειρία:
Ακούστε νέα κομμάτια και καλλιτέχνες που εμπνέουν στις εκπομπές μας Artist Radio Hours.
Τοπικοί & αγαπημένοι:
Με πρόσβαση σε περισσότερους από 60.000 τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, μπορείτε να συντονιστείτε στον αγαπημένο σας τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ανά πάσα στιγμή.

Και με το υψηλής πιστότητας ηχείο Five, μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τις ραδιοφωνικές μουσικές επιλογές σας. 

Tags: Ηχος, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Δοκιμάσαμε το HUAWEI MateBook D 16: Μεγάλο στο μάτι, μικρό στην πλάτη!

Μεγάλη οθόνη, 12ης γενιάς επεξεργαστής Intel και ένα… backpack friendly σασί καθιστούν το νέο laptop του κινεζικού κολοσσού τον...