Νέα LG NanoCell τηλεόραση

3 Νοεμβρίου, 2020 No Comments

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα NanoCell τηλεόραση (μοντέλο NANO816NA), με Real 4K ανάλυση και τετραπύρηνο επεξεργαστή. Διαθέσιμη σε 65, 55 και 49 ίντσες, είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσει τους χρήστες που επιθυμούν να απολαύσουν μια κινηματογραφική εμπειρία από την άνεση του σαλονιού τους.

Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί νανοσωματίδια που αναβαθμίζουν τα άτονα χρώματα, προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια. Υποστηρίζει, επίσης, τη διεθνή πρότυπη τιμή CM1, χάρη στην οποία η εμπειρία θέασης φτάνει σε άλλο επίπεδο, με εικόνες υψηλής ευκρίνειας και φωτεινότητας. Η συγκεκριμένη τηλεόραση διαθέτει το Eye Comfort και συγκεκριμένα έχει πιστοποίηση “No Photobiological LED Hazard” από την Underwriters Laboratories (UL), που εξασφαλίζει την προστασία των ματιών από την εκπομπή επιβλαβούς φωτός. Η δοκιμή ‘No Photobiological LED Hazard’ μετράει πέντε πρότυπα, όπως ορίζεται από το InternationalElectrotechnical Commission (IEC), συμπεριλαμβανομένου του μπλε φωτός, της ακτινικής UV, της περιοχής κοντά στην υπεριώδη ακτινοβολία, της υπέρυθρης ακτινοβολίας και της θερμικής του αμφιβληστροειδούς.

Παράλληλα, χάρη στην πλούσια αντίθεση που παρέχει το Nano Black, όλες οι σκηνές που προβάλλονται στην οθόνη μοιάζουν απόλυτα ρεαλιστικές, ενώ η υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου εγγυώνται μια μοναδική, ακόμα πιο ζωντανή εμπειρία. Με το FILMMAKER MODE™2, o επεξεργαστής ρυθμίζει αυτόματα την εικόνα, απενεργοποιώντας την εξομάλυνση της κίνησης για να δημιουργήσει το εφέ εικόνας πλήρους κίνησης, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την αρχική πρόθεση του δημιουργού της ταινίας. Το νέο μοντέλο προσφέρει βέλτιστη ποιότητα εικόνας HDR, προσαρμόζοντας τα υποστηριζόμενα βασικά πρότυπα HLG και HDR10, ενώ με το Local Dimming τα χρώματα και η αντίθεση είναι εντονότερα.

Οι θεατές έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια ευρεία γκάμα περιεχομένου στο Apple TV app και στο Netflix3, για την παρακολούθηση πρωτότυπων εκπομπών, ταινιών και σειρών. Ταυτόχρονα, μπορούν να βιώσουν μια καθηλωτική gaming εμπειρία, καθώς η νέα τηλεόραση ενσωματώνει ποικίλες λειτουργίες παιχνιδιών, όπως την χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, το πρότυπο HDMI 2.1 και το HGiG, που τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν βελτιωμένα γραφικά σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, με τον μικτό ήχο 2.0 ch για πιο πλούσιο ήχο virtual 4.0, μπορούν να εισχωρήσουν ολοκληρωτικά στο παιχνίδι και να δημιουργήσουν ένα εφέ ήχου surround, συνδέοντας δύο ηχεία Bluetooth4.

Η NanoCell τηλεόραση διαθέτει το έξυπνο σύστημα LG ThinQ AI που κάνει την καθημερινότητα ακόμα πιο εύκολη, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δίνουν φωνητικές εντολές5 στο Home IoT ecosystem. Τέλος, με το μίνιμαλ πλαίσιο Nano Bezel, μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε διακόσμηση, προσδίδοντας μια νότα κομψότητας στον χώρο.

1 Σύμφωνα με το CTA, κατά τον ορισμό της ανάλυσης, η διαμόρφωση αντίθεσης (CM) πρέπει να είναι 50% ή περισσότερο. Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή CM, τόσο πιο καθαρή είναι η εικόνα.

2 Το λογότυπο FILMMAKER MODE™ είναι εμπορικό σήμα της UHD Alliance, Inc.

3 Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple, και η ονομασία Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, καταχωρημένες στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η ονομασία Apple TV+ είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Η ονομασία και το λογότυπο Netflix είναι εμπορική επωνυμία και σήμα της Netflix Inc, που έχουν καταχωρηθεί στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

4 Η σύνδεση με ηχεία LG είναι πλέον διαθέσιμη. Άλλα ηχεία που δεν συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές ενδέχεται να μην είναι συμβατά.

5 Η φυσική αναγνώριση φωνής είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, κορεατικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ρωσικά, πολωνικά, τουρκικά, ιαπωνικά, αραβικά, βιετναμέζικα, ταϊλανδικά, σουηδικά, ινδονησιακά, δανικά, ολλανδικά, ταϊβανέζικα και νορβηγικά. Τα Ολλανδικά και Νορβηγικά θα είναι διαθέσιμα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Tags: , Εικόνα και ήχος, Τηλεοράσεις, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy XCover 5, το καινούριο ανθεκτικό και προηγμένο smartphone, κατασκευασμένο για απαιτητικές συνθήκες χρήσης

Η Samsung παρουσιάζει το νέο Galaxy XCover 5, μια ανθεκτική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη συσκευή, που είναι σχεδιασμένη για χρήση...