Το συναρπαστικό FIFA 21 στα καταστήματα Γερμανός

12 Οκτωβρίου, 2020 No Comments

Στη «σέντρα» βάζει από σήμερα τους λάτρεις τους ποδοσφαίρου και του gaming το FIFA 21 που επιστρέφει δυναμικά και φιλοδοξεί να είναι η καλύτερη έκδοση όλων των εποχών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στο www.germanos.gr, από 69,90€1.

Το νέο, βελτιωμένο παιχνίδι υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και συναρπαστικές αναμετρήσεις στους φίλους του. Με αναβαθμισμένα γραφικά, με προσθήκες σε gameplay, Career mode, Volta Football, Pro Clubs και FIFA 21 Ultimate Team, αλλά και χειρισμό για πιο ρεαλιστικές κινήσεις, το FIFA 21 προσφέρει ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, είτε για να παίξει κανείς μόνος του, είτε με τους φίλους του.

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ποδοσφαίρου και να νιώσουν το συναίσθημά του συμμετέχοντας στους αγώνες, δεν έχουν παρά να αποκτήσουν το FIFA 21 στον ΓΕΡΜΑΝΟ είτε ως απλό τίτλο, είτε να το συνδυάσουν με την κονσόλα PS4 500GB από 299€. Επίσης, μπορούν να το αναβαθμίσουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, στις κονσόλες της νέας γενιάς. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες, σε προσιτές τιμές.

1 Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Tags: , Gaming, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Καταγράψτε πλάνα πιο μακριά και ανοικτά με τους νέους φακούς Canon RF

Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο νέων φακών RF, που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν την επόμενη γενιά ενθουσιωδών...