Η AOC ανακοινώνει μία νέα φορητή οθόνη 15,6” με αναγνώριση αφής 10 σημείων: 16T2

Η AOC ανακοινώνει μία νέα φορητή οθόνη 15,6” με αναγνώριση αφής 10 σημείων: 16T2

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει μία νέα φορητή οθόνη αφής με USBCσυνδεσιμότητα. Η 39,6 εκ (15,6”) IPS οθόνη 16T2 διαθέτει ανάλυση Full HD και μπορεί να συνδεθεί σε laptop, σταθερό υπολογιστή / server ή ένα smartphone χάρη στις δύο θύρες USBC (χρησιμοποιώντας την εναλλακτική λειτουργία του DisplayPort) ή στην Micro HDMIθύρα της.

Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία 8000 mAh, η οθόνη 16T2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν κινήσει χωρίς να απαιτείται πρίζα και μπορεί ακόμη να λειτουργήσει ως power bank για να φορτίσει ένα smartphone1. Με ένα έξυπνο, αναδιπλούμενο κάλυμμα, μικρότερου πάχους από 1 εκ., για κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό, καθώς και δυνατότητα εντοιχισμού VESA, η οθόνη αυτή γίνεται ένα εξαιρετικό εργαλείο για επαγγελματίες χρήστες καθώς και για παίκτες, φοιτητές, διαχειριστές πληροφορικής, μικρές επιχειρήσεις, DIYers, κα, που βρίσκονται συχνά εν κινήσει. Η οθόνη 16T2 θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 319€.

Πάρτε την οθόνη μαζί σας

Οι χρήστες εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ένα στήσιμο πολλαπλών οθονών αυξάνει την παραγωγικότητα και την άνεση στην επιφάνεια εργασίας τους, και τώρα με την 16T2 αυτό καθίσταται εφικτό ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει, με την προσθήκη της τεχνολογίας αφής 10 σημείων (Windows 10 certified). Με το κομψό της φινίρισμα αλουμινίου, η οθόνη AOC 16T2 μοιάζει με tablet. Αλλά σε αντίθεση με ένα tablet, το οποίο θα ξεπεραστεί και θα καταλήξει ηλεκτρονικό απόρριμμα όταν ο επεξεργαστής και το λειτουργικό του σύστημα γίνουν παλιά, αργά και μη συμβατά, η οθόνη 16T2 είναι απλά μία φορητή οθόνη χωρίς περιορισμούς από την τεχνολογία που αλλάζει γρήγορα. Αυτό καθιστά την οθόνη 16T2 μία ανθεκτική επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

Οι φορητές οθόνες είναι μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες αγορές τεχνολογίας στην Ευρώπη, και εμείς στην AOC αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για τέτοια προϊόντα άνεσης για το σπίτι, το γραφείο, αλλά κυρίως τη φορητή εργασία. Η οθόνη 16T2 αποτελεί την τέλεια, ευέλικτη λύση για τον καθένα που εκτιμά περισσότερο χώρο οθόνης για τη δουλειά ή την ψυχαγωγία του – οπουδήποτε και αν βρίσκεται.” Αναφέρει ο CesarAcosta,Product Manager Touch Screens and Accessories at AOC International Europe.

Εξοπλισμένη για περισσότερα
Χάρη στη διπλή είσοδο
USBC και την είσοδο MicroHDMI, αυτή η φορητή οθόνη συνδέει μία ποικιλία υπολογιστών, τόσο προηγούμενων όσο και πιο σύγχρονων μοντέλων. Όταν συνδέεστε με MicroHDMI, συνδέστε την οθόνη με τον υπολογιστή από το USBC έως το USBA/C για να απολαύσετε τη λειτουργία αφής. Το καλώδιο αυτό περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η οθόνη 16T2 διαθέτει επίσης ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία (2x 1W).


Η οθόνη 16
T2 λειτουργεί επίσης και ως πηγή τροφοδοσίας τόσο όταν είναι ενεργοποιημένη όσο και απενεργοποιημένη. Όταν συνδέεται στο δίκτυο με τον προσαρμογέα USBC, η οθόνη 16T2 μπορεί να φορτιστεί η ίδια αλλά και να φορτίσει ένα συνδεδεμένο smartphone. Οι 2 θύρες USBC και στις δύο πλευρές καθιστούν δυνατή τη φόρτιση από την αριστερή θύρα και τη μεταφορά σήματος οθόνης από τα δεξιά, ή το αντίστροφο. Αυτό δημιουργεί μια ευέλικτη ρύθμιση που συναρμολογείται εύκολα σε χρόνο μηδέν.

Αμέτρητες δυνατότητες

Η ευκολία στη χρήση, η ευελιξία και η φορητότητα της 16T2 της AOC επιτρέπουν μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων χρήσης:

  • Ως επέκταση της οθόνης του φορητού υπολογιστή για περισσότερο χώρο οθόνης ενώ εργάζεστε εν κινήσει

  • Ως εργαλείο για σημειώσεις για τους μαθητές

  • Ως εργαλείο ενίσχυσης της παραγωγικότητας ενώ εργάζεστε από το σπίτι (κυρίως σε μικρότερους χώρους)

  • Ως οθόνη διακομιστή

  • Ως εργαλείο αυτοεξυπηρέτησης σε δημόσιους χώρους

  • Ως οθόνη για μηχανικούς

  • Ως εργαλείο για φορητό gaming ή ψυχαγωγία

  • Ως κύρια οθόνη ψυχαγωγίας συνδέοντάς την με ένα smartphone

Η οθόνη 16T2 της AOC είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 319€.

1 Please refer to the compatibility list

Previous post To ‘Get back into shape’ με τα XBOOM Go φορητά ηχεία από τη νέα προωθητική ενέργεια της LG
Next post Realme 7: Ο εχθρός του προσιτού είναι… το οικονομικότερο!
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!