ViewSonic M2 LED προβολέας: Ένας φορητός κινηματογράφος μαζί σας

ViewSonic M2 LED προβολέας: Ένας φορητός κινηματογράφος μαζί σας

Οι προβολείς είναι σίγουρα ένα άνετο μέσο για να απολαύσετε το gaming ή τις αγαπημένες σας ταινίες με μια εντελώς νέα οπτική γωνία.

Πόσο μάλλον όταν είναι φορητοί και μεταφέρονται εύκολα παντού. Ο φορητός Full HD προβολέας M2 της ViewSonic είναι σίγουρα η απόλυτη επιλογή, αφού σας επιτρέπει να τον τοποθετήσετε εύκολα όπου εσείς επιθυμείτε, ακόμη και να τον πάρετε μαζί σας στις διακοπές αφού συνδέεται μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μοντέρνο design και πολλαπλή συνδεσιμότητα

Ο M2 σε αντίθεση με τους περισσότερους προβολείς που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι κομψός και λεπτός, αφού χωράει ακόμα και μέσα σε μία γυναικεία τσάντα. Η μοντέρνα σχεδίαση σε μαύρο και μπρονζέ χρώμα δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Μία ρυθμιζόμενη βάση στο μπροστινό μέρος, επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή του, ώστε να επιτύχετε την ιδανική γωνία θέασης όπου και αν γίνεται η προβολή.

Ο M2 προσφέρει Wi-Fi συνδεσιμότητα, μέσω USB dongle και μόλις συνδεθεί στο Wi-Fi μπορεί κανείς να κάνει γρήγορα streaming στον προβολέα από συσκευές Android, Windows, Mac ή iOS. Υποστηρίζει επίσης τις τεχνολογίες Chromecast και AirPlay.

H WiFi συνδεσιμότητα ταχύτητας 5Ghz, επιτρέπει την άμεση μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου, από τις συσκευές του χρήστη, στη μεγάλη οθόνη χωρίς καλώδιο!

Εκτός από την ασύρματη σύνδεση, υπάρχουν φυσικά και οι τυπικές επιλογές συνδεσιμότητας διαθέσιμες στο πίσω μέρος του προβολέα. Πιο συγκεκριμένα, μία θύρα HDMI για να σύνδεση laptop ή κονσόλας παιχνιδιών, όπως επίσης και μία θύρα USBC για σύνδεση με νεότερα laptops, smartphones ακόμα και power banks. Μία θύρα USB TypeA είναι επίσης διαθέσιμη, καθώς και ένα audio port 3.5mm για σύνδεση με headphones ή με κάποιο εξωτερικό φορητό ηχείο.

Διαισθητικός έλεγχος αφής από το smart phone

Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε το smart phone σας σε ένα εναλλακτικό ισχυρό τηλεχειριστήριο – διαισθητικό χειριστήριο αφής, για εύκολη πληκτρολόγηση και απλό σχολιασμό στη μεγάλη οθόνη. Ο χρήστης κατεβάζει απλά την εφαρμογή ViewSonic vCastSender στο τηλέφωνό του και βεβαιώνεται ότι το τηλέφωνό του και ο προβολέας είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Εικόνα και ήχος

Ένα από τα σπουδαία χαρακτηριστικά του M2 είναι η γρήγορη ικανότητά του να εστιάζει αυτόματα όταν είναι ενεργοποιημένος. Απλά περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να εστιαστεί η δοκιμαστική εικόνα και μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Το keystone correction γίνεται επίσης αυτόματα, οπότε ακόμα και αν δεν τοποθετήσετε τον M2 στο ιδανικό σημείο, μπορείτε να κάνετε αρκετές ρυθμίσεις, για να έχετε την τέλεια προβολή. Η τεχνολογία “Eye Protect” προστατεύει τα μάτια σας, αφού επιτρέπει στον προβολέα να κλείσει προσωρινά, μόλις κάποιος κοιτάξει απευθείας το φακό του ή όταν ένα αντικείμενο έρθει πολύ κοντά. Για όσους αγαπούν να παρακολουθούν περιεχόμενο 3D, ο προβολέας προσφέρει τη δυνατότητα προβολής 3D Blu-ray ή άλλου περιεχομένου όταν συνδυάζεται είτε με ViewSonic, είτε με άλλα συμβατά γυαλιά 3D.

Τα διπλά ηχεία Harman/Kardon που ενσωματώνει ο Μ2, προσφέρουν ζωντανό και ισχυρό ήχο για μια συναρπαστική εμπειρία, είτε παρακολουθείτε ταινίες, μία ζωντανή συναυλία είτε παρουσιάζετε κάποιο επαγγελματικό project. O χρήστης μπορεί επιπλέον να συνδέσει και ένα ηχείο ή ακουστικά μέσω καλωδίου ή Bluetooth για μια πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Συμπερασματικά

Ο ViewSonic M2 είναι ένας φορητός προβολέας Full HD που πείθει με τον εκτεταμένο εξοπλισμό του, τον κομψό σχεδιασμό και τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του. Η εγκατάσταση δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο. Ένα WiFi stick εξασφαλίζει ευέλικτες εφαρμογές και ασύρματη μετάδοση εικόνας και ήχου. Η αυτόματη εστίαση καθιστά πολύ πιο εύκολη την εστίαση στην οθόνη και το σύστημα ήχου Harman/Kardon προσφέρει κινηματογραφικής ποιότητας ήχο. Με πάνω από 30.000 ώρες, η τεχνολογία λαμπτήρων LED υπόσχεται πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και εξασφαλίζει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε συνεχή λειτουργία. Συνολικά, ο ViewSonic M2 εντυπωσιάζει με πλούσια αναπαραγωγή χρωμάτων, τρισδιάστατη απόδοση, αυτόματη ρύθμιση εστίασης και υψηλή φορητότητα, γεγονός που τον καθιστά τον ιδανικό σύντροφο τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ViewSonic M2 προβολέας
Ανάλυση Native 1080p (1920×1080)
Ηχεία Harman Kardon
Αποθηκευτικός χώρος 12 GB & MicroSD card reader
Φωτεινότητα 1200 LED lumens
Διάρκεια ζωής πηγής φωτός έως και 30.000 ώρες χρήσης
Θύρες HDMI 2.0, USB 3.0 & 2.0, USB Type A & C, Audio Out
Επιπλέον δυνατότητες Wi-Fi & Bluetooth, ενσωματωμένη διασύνδεση Smart TV για streaming

Περισσότερα στο https://www.viewsonic.com/eu/

Previous post Εξαιρετική απόδοση εικόνας από τα gaming monitors της LG
Next post Τρία νέα μοντέλα Xiaomi Mi Electric Scooter άμεσα διαθέσιμα από την Info Quest Technologies
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!