Οθόνες Dell απαιτητικούς χρήστες

Οθόνες Dell απαιτητικούς χρήστες

Είτε πρόκειται για ψυχαγωγία είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, οι οθόνες προσφέρουν απίστευτες δυνατότητες που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η Dell διαθέτει μια πλήρη σειρά οθονών, με διαστάσεις από 17 έως 30 ίντσες, για κάθε χρήση, προσφέροντας στους χρήστες δυνατότητες επιλογής της οθόνης που ταιριάζει στις απαιτήσεις εργασίας και ψυχαγωγίας, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας, την άνετη εργασία, και μια συνολικά ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας.

Οθόνες Dell UltraSharp για επαναστατικά υψηλή απόδοση

Η σειρά οθονών UltraSharp από την Dell, αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε περιβάλλον εργασίας, προσφέροντας υψηλή απόδοση με τεχνολογίες PremierColor, για ζωντανή ακρίβεια γραφικών και IPS, για την καλύτερη δυνατή γωνία θέασης, καθώς και διαστάσεις έως 30”. Επιλεγμένα μοντέλα της σειράς, όπως οι οθόνες Dell U2312HM και Dell U2212HM, περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, όπως τη δυνατότητα αλλαγής από οριζόντιο σε κάθετο προσανατολισμό (εφαρμογή ιδιαίτερα εύχρηστη για περιήγηση σε web sites και ανάγνωση κειμένων μεγάλης έκτασης), dynamic contrast 2 εκατ. προς 1 και ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση για απεικόνιση HD βίντεο.

Οι οθόνες αυτής της σειράς είναι ιδανικές για επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις απόδοσης, όπως μηχανικοί και αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, φωτογράφοι, ερευνητές και οικονομικοί αναλυτές.

Οθόνες Dell UltraSlim αλλά και τεχνολογία αφής για ακόμα μεγαλύτερη άνεση

Η νέα σειρά οθονών Ultra-Thin Dell S2230MX και S2330MX της Dell με τον σύγχρονο σχεδιασμό τους, χαρακτηρίζονται από προφίλ εξαιρετικά μικρών διαστάσεων, εξοικονομώντας χώρο ενώ ταιριάζουν απροβλημάτιστα σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο ή οικιακό γραφείο. Διαθέτουν δυνατότητα αλλαγής της κλίσης της οθόνης, ενώ η υψηλή φωτεινότητα, ο ταχύτατος χρόνος απόκρισης (μόλις 2 ms) και η  Full HD 1920×1080  ανάλυσή τους, παρέχουν μια ανώτερη εμπειρία εικόνας για φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια.

Η οθόνη ST2220T αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση της Dell με διαγώνιο 21,5’’ και ενσωματώνοντας τεχνολογία touch αποτελεί μια οθόνη που πραγματικά αλληλεπιδρά με τους χρήστες της. Διαθέτει IPS τεχνολογία, πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης συμπεριλαμβανομένης HDMI και 4 USB, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες γωνίες κλίσης (έως και απόλυτα οριζόντια) επιτρέποντας τη μέγιστη αξιοποίηση των χαρακτηριστικών της τεχνολογίας αφής.

Προσφέρει Full HD ανάλυση (1920×1080) με εξαιρετικά μεγάλη γωνία θέασης έως 178o(μοίρες).

Οθόνες Dell για επαγγελματική χρήση

Οι σειρές οθονών Dell Professional και Dell E series ολοκληρώνουν μαζί με τις οθόνες UltraSharp τις επιλογές της Dell για οθόνες επαγγελματικών απαιτήσεων. Η σειρά Professional περιλαμβάνει μοντέλα με διαγώνιο από 17 έως 24 ίντσες και χαρακτηρίζεται από τον ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνικών χαρακτηριστικών, εργονομίας και κόστους. Η σειρά Ε περιλαμβάνει μοντέλα που διατηρούν χαμηλό το συνολικό κόστος χρήσης και καλύπτει απαιτήσεις τυπικών εφαρμογών γραφείου και άλλες επαγγελματικές ανάγκες.

Οθόνες Dell για οικιακούς καταναλωτές και απαιτητικούς φίλους του gaming

Οι ενθουσιώδεις φίλοι του gaming έχουν στη διάθεσή τους την οθόνη 3D, full HD 23” AW2310 Alienware, που τους παρέχει μια νέα εμπειρία τρισδιάστατης απεικόνισης και ψυχαγωγίας.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Samsung NX200: Ρεαλισμός που κόβει την ανάσα
Next post GoClever Mid Tablet
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!