Βραβεία EISA για τους projectors BenQ W2700 & BenQ W5700

28 Αυγούστου, 2019 No Comments

Η BENQ  επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στην αγορά κατακτώντας δύο βραβεία EISA στην κατηγορία Home Theatre Projectors2019-2020. Ο BenQ W2700διακρίθηκε ως Best Buy Projector, ενώ ο BenQ W5700ως Home Theatre Projector.

Τα βραβεία EISA αποτελούν κορυφαία διάκριση καθώς ξεχωρίζουν τα νέα προϊόντα ήχου και εικόναςπου συνδυάζουν την πιο προηγμένη τεχνολογία, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, την απόλυτη έκφραση του design, την ικανοποιητική εργονομία και την καλύτερη σχέση ποιότητας/ κόστους.

ΑναφοράEISA για τον  BenQ W2700: «Αυτός ο κόμπακτ 4K HDRβιντεοπροβολέαςχαρίζει υψηλή οικιακή ψυχαγωγίαστο σαλόνι μας με την μεγάλη του εικόνα, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Έρχεται έτοιμος και ρυθμισμένος από το εργοστάσιο για να αναδείξει τον χρωματικό χώρο DCI-P3, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην αγορά ώστε να έχουμε μια απολαυστική 4Κ προβολή. Με άλλα λόγια, ο βιντεοπροβολέαςεξασφαλίζει πως οι εικόνες του αποτυπώνουν τέλεια την πρόθεση του δημιουργού του περιεχομένου

ΑναφοράEISA για τον  BenQ W5700: «Ακρίβεια χρώματος, λεπτομέρειες εικόνας, αναπαραγωγή HDRκαι ευελιξία εγκατάστασης, ο εμβληματικός προβολέας W5700της BenQαποτελεί μια σίγουρη πρόταση για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει τον δικό του αποκλειστικό χώρο home cinema. Ο φακός των 11 στοιχείων, όλα από γυαλί, είναι βελτιστοποιημένος για 4Kπροβολέςμε ευκρινείς και οξείες εικόνες.»

Ο Steve Chu, Πρόεδρος της BenQ Europe είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε δύο βραβεία EISA φέτος. Τα βραβεία αυτά είναι σημαντικά καθώς προέρχονται από έναν αξιοσέβαστο Οργανισμό και υπογραμμίζουν τον τρόπο με τον οποίο η BenQσυνεχίζει να εμπνέει πελάτες μέσω καινοτόμων προϊόντων. Οι βραβευμένοι projectors BenQ W2700& BenQ W5700έχουν αναγνωριστεί για την πραγματική τεχνολογία 4K HDRCinematicColor, η οποία προσφέρει κινηματογραφικές εμπειρίες μεγάλης οθόνης, όπως ακριβώς οραματίστηκαν οι κινηματογραφιστές. Είναι υπέροχο για την BenQνα αναγνωρίζεται για προϊόντα που ωθούν τα όρια στην τεχνολογία οικιακού κινηματογράφου.»

Οι projectors BenQ W2700& BenQ W5700είναι άμεσα διαθέσιμοι μέσω του δικτύου συνεργατώντης CPI.

Tags: , , Βιντεοπροβολείς, Εικόνα και ήχος, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Δοκιμάσαμε το HUAWEI MateBook D 16: Μεγάλο στο μάτι, μικρό στην πλάτη!

Μεγάλη οθόνη, 12ης γενιάς επεξεργαστής Intel και ένα… backpack friendly σασί καθιστούν το νέο laptop του κινεζικού κολοσσού τον...