Εντυπωσιάστε με τον Dell M110!

Εντυπωσιάστε με τον Dell M110!

Η φορητότητα στις ημέρες  είναι ένα στοιχείο που όλοι το επιλέγουν γι’ αυτό και πολλές συσκευές αρχίζουν να μειώνουν το όγκο τους, χωρίς όμως να χάνουν σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Η Dell ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου Dell Μ110, του υπερφορητού projector που συνδυάζει ισχυρές επιδόσεις και φορητότητα, για να πραγματοποιείτε τις παρουσιάσεις σας κάθε στιγμή, οπουδήποτε. Το βάρος του Dell M110 Projector δεν ξεπερνά τα 400 γραμμάρια, ενώ οι διαστάσεις του είναι μόλις 10.4 x 10.53 x3.65 εκατοστά. Έτσι, μπορεί να βρίσκεται πάντα μαζί σας, ακόμα και στην τσέπη σας, έτοιμος για κάθε επαγγελματική σας συνάντηση.

Ο νέος Dell M110 Projector διαθέτει ανάλυση 1280Χ800 WXGA, υποστηρίζοντας πλήρως υψηλή ανάλυση 720p, ώστε να απολαμβάνετε εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας. Με  φωτεινότητα 300 ANSI Lumens, τεράστιο contrast 10000:1 και τεχνολογίες DLP και  BrilliantColour, μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε παρουσιάσεις εξαιρετικής ευκρίνειας, ακόμα και σε ιδιαίτερα φωτεινούς χώρους. Η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία LED εξασφαλίζει έως και 20,000 ώρες διάρκεια ζωής (σε Normal Mode), χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση της  λυχνίας του Μ110.

Οι δυνατότητες του Dell M110 Projector δε σταματούν όμως εδώ. Ο M110 περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας. Με θύρα USB, εισόδους VGA, AV-in και HDMI μπορείτε να πραγματοποιήσετε παρουσιάσεις πολυμέσων και να προβάλλετε κάθε τύπου αρχεία και εφαρμογές από το laptop, το netbook, την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή, το DVD ή DVR player, την κονσόλα παιχνιδιών, αλλά και ακόμη από κινητά τηλέφωνα ή tablet με θύρα HDMI. Η Dell διαθέτει επίσης προαιρετικά συσκευή ασύρματης σύνδεσης (Dell Wireless USB Dongle), η οποία επιτρέπει στον Dell M110 να προβάλλει χωρίς καλώδια από smartphone ή tablet, μέσω της εφαρμογής Dell Projectors app που διατίθενται στο App Store και το Android Market.

Ο Dell M110 Projector θα γίνει ο απόλυτος συνεργάτης σας για να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις, χωρίς να χρειάζεστε ακόμη και το laptop σας, καθώς έχετε τη δυνατότητα, να  προβάλλετε άμεσα αρχεία χωρίς χρήση υπολογιστή. Μετατρέποντας ένα αρχείο  PowerPoint  σε σύνολο αρχείων JPEG, μπορείτε είτε με τη χρήση μνήμης USB Flash ή της ενσωματωμένης μνήμης 1GB που διαθέτει ο προβολέας να πραγματοποιήσετε την παρουσίασή σας χωρίς άλλη συσκευή εκτός από τον M110.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες για τον Dell M110 :

•             Ανάλυση 1280×800 (WXGA) και υποστήριξη 720p HD

•             Φωτεινότητα  300 ANSI Lumen (μέγιστη)

•             Contrast 10,000:1

•             Τεχνολογία  φωτεινής πηγής LED χωρίς υδράργυρο που παρέχει διάρκεια ζωής έως και 20,000 ώρες

•             Τεχνολογίες ευρείας οθόνης, DLP  και BrilliantColour

•             Συνδέσεις VGA, AV-in, HDMI, USB A, Micro SD card

•             Ενσωματωμένα ηχεία 1W

•             Θήκη μεταφοράς

•             Βάρος 0.4kg

•             Διαστάσεις 10.4×10.53×3.65 εκατοστά

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Sony SLT-A57: Αιχμαλωτίστε τη δράση
Next post ICD-TX50: Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!