Alcatel 1S: Η ιδανική παρέα στο ταξίδι σας για καλοκαιρινές διακοπές χωρίς προβλήματα

Alcatel 1S: Η ιδανική παρέα στο ταξίδι σας για καλοκαιρινές διακοπές χωρίς προβλήματα

Σ’ αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές άσε τον ταξιδιωτικό οδηγό σπίτι και απόλαυσε τον κόσμο γύρω σου με το Alcatel 1S. Αυτή η λειτουργική συσκευή θα σε βοηθήσει να χειριστείς οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σου, από το να βρεις τα καλύτερα εστιατόρια μέχρι το να εξερευνήσεις μια νέα πόλη χάρη στο πλήρως ενσωματωμένο Google Lens.

Το Alcatel 1S έχει σταθερή απόδοση χάρη στην διπλή κύρια κάμερα 16MP+2MP με bokeh εφέ σε πραγματικό χρόνο και ένα ευρύ οπίσθιο διάφραγμα, καθώς και μπροστινή κάμερα με LED flash ιδανική για φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Γυρίστε στο Google Lens

Αναζήτησε αυτό που βλέπεις και αλληλεπίδρασε με τον κόσμο γύρω σου χάρη στο

Alcatel 1S και το ενσωματωμένο Google Lens. Με το πλήρως λειτουργικό σύστημα Android™ Pie™, αυτή η cool AI λειτουργία αναζήτησης σου επιτρέπει να αναγνωρίσεις εύκολα ό,τι βρίσκεται μπροστά σου τραβώντας απλά μια φωτογραφία ή σκανάροντας ένα κείμενο βοηθώντας  να βρεις τα αντικείμενα τα οποία ψάχνεις.

Έλεγξε κριτικές εστιατορίων

Τέρμα οι δυσάρεστες εκπλήξεις όταν πηγαίνεις για φαγητό. Απλά τοποθέτησε την διπλή πίσω κάμερα στο κατάστημα ή στο μενού και άσε το Google Lens να σου παρέχει τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις. Bon Appétit!

Αντικατέστησε τον ταξιδιωτικό οδηγό

Όταν επισκέπτεσαι μια νέα χώρα ή πόλη, καλύτερα να αφήσεις τον κουραστικό ταξιδιωτικό οδηγό και να πιάσεις το Alcatel 1S, κάνοντας τη ζωή σου ευκολότερη! Δεν έχει μόνο υπέροχη αίσθηση στο χέρι, χάρη στην 5.5 ιντσών Full View οθόνη 18:9 HD+, αλλά επίσης χωρίζεται όπως και ο δικός σου ταξιδιωτικός οδηγός. Έτσι, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Google Lens, μπορείς να τραβήξεις πεντακάθαρες φωτογραφίες σαν ενθύμιο και ταυτόχρονα να έχεις όλες τις πληροφορίες για τα αρχιτεκτονικά θαύματα που επισκέπτεσαι.

Το Alcatel 1S και το Google Lens είναι ο τέλειος συνδιασμός για να περιηγηθείς αυτό το καλοκαίρι!

Διαθεσιμότητα

Απόκτησε τώρα το Alcatel 1S με 99€ (32GB+3GB) και διάλεξε ανάμεσα στο Μαύρο και το Μπλε με ματ μεταλλικό φινίρισμα.

Previous post Αυτά είναι τα νέα ακουστικά WF-1000XM3 της Sony με την κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου
Next post Η MMD αποκαλύπτει τις οθόνες Philips hybrid USB docking 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!