BlackBerry Mini Keyboard

BlackBerry Mini Keyboard

Οι ταμπλέτες έχουν πλέον κερδίσει μια εξέχουσα θέση στον ψηφιακό κόσμο ενώ είναι άπειρες οι εφαρμογές που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Οι εταιρίες κατασκευής παρουσιάζουν έξυπνα περιφερειακά για να κάνουν την καθημερινή μας ενασχόληση με τις ταμπλέτες ακόμα πιο εύκολη. Ένα τέτοιο αξεσουάρ παρουσίασε η Research In Motion,το BlackBerry Mini Keyboard, το νέο αξεσουάρ για το BlackBerry PlayBook tablet.

Το  BlackBerry Mini Keyboard είναι  φορητό και παραδίδεται μαζί με μία κομψή  θήκη που χρησιμοποιείται και ως βάση για το tablet. Μαζί με το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, προσφέρει ένα ενσωματωμένο touchpad που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν και να ελέγξουν το BlackBerry PlayBook τόσο εύκολα όσο αν χρησιμοποιούσαν την οθόνη αφής του tablet απευθείας. Όταν το πληκτρολόγιο είναι ενεργό, το εικονικό πληκτρολόγιο του PlayBook tablet παραμένει κρυμμένο, αφήνοντας ελεύθερη ολόκληρη την οθόνη για την εκάστοτε εργασία.

  • Ισχυρός Έλεγχος Multitouch Το Mini Keyboard της BlackBerry είναι εξοπλισμένο με επιφάνεια αφής που υποστηρίζει τις απαραίτητες για το  BlackBerry PlayBook κινήσεις. Η επιφάνεια αφής προσφέρει επιπρόσθετες κινήσεις, παρόμοιες με αυτές που προσφέρει το κλασικό «ποντίκι» και η επιφάνεια επαφής ενός laptop,  συμπεριλαμβανομένων των,  ένα tap για προσομοίωση με το «κλικ» του mouse, ένα tap με δύο δάκτυλα για δεξί κλικ, και με τα δύο δάκτυλα προς τα πάνω ή προς τα κάτω πετυχαίνετε την κατακόρυφη κύλιση.
  • Απόλυτη φορητότητα- Το BlackBerry Mini Keyboard είναι υπερ-  φορητό και ελαφρύ, με πάχος λιγότερο από 6mm.
  • Ασφάλεια- Το BlackBerry Mini Keyboard συνδέει το BlackBerry PlayBook tablet σας μέσω Bluetooth®, και παρέχει 128-bit κρυπτογράφηση για να διατηρεί τη μεταφορά των δεδομένων ανάμεσα στο keyboard και το tablet ασφαλή.

  • Φορτισμένο και Έτοιμο Όταν το Χρειάζεστε- Το Mini Keyboard της  BlackBerry εύκολα χρησιμοποιεί το micro-USB φορτιστή που συνοδεύει το BlackBerry PlayBook (ένας λιγότερος φορτιστής να μεταφέρεται) και η μπαταρία του keyboard κρατάει για 30 ημέρες με μία πλήρη φόρτιση.
  • Τρίτο Μέρος Υποστήριξης Εφαρμογών Το BlackBerry Mini Keyboard ενισχύει την παραγωγικότητα των χρηστών. Είναι συμβατό με τα μηνύματα του νέου BlackBerry PlayBook 2.0, τις Επαφές και τις εφαρμογές Ημερολογίου καθώς και τα Documents To Go, τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση στο Windows desktop και στις εφαρμογές από το tabletόταν βρίσκεστε μακριά από αυτό.

«Είτε πληκτρολογείτε ένα email, δημιουργείτε αρχεία, περιηγείστε στο internet είτε χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές, το  Mini Keyboard της BlackBerry και η ενσωματωμένη φορητή θήκη του είναι το ιδανικό αξεσουάρ», δήλωσε ο James Poulton, Director,  Advanced Accessories.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Nokia Asha 303: Η ελπίδα της επικοινωνίας
Next post Sony SLT-A57: Αιχμαλωτίστε τη δράση
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!