Sony GW55VE:Κάμερα έτοιμη για περιπέτεια

Sony GW55VE:Κάμερα έτοιμη για περιπέτεια

Η νέα βιντεοκάμερα GW55VE με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά της είναι ανθεκτική στο νερό σε βάθος 5 μέτρων, στη σκόνη και σε πτώσεις από ύψος μέχρι και 1,5 μέτρο

Είναι ο τέλειος σύντροφός σας για κάθε περίσταση! Πάρτε μαζί την αδιάβροχη βιντεοκάμερά σας στις οικογενειακές διακοπές στην παραλία στην πισίνα, ακόμη και στα χιόνια ή τη βροχή. Χρησιμοποιήστε άφοβα τη νέα Handycam GW55VE για κολύμβηση με αναπνευστήρα και σε καταδύσεις περιορισμένου βάθους, αφού είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 5 μέτρα. Είναι επίσης ανθεκτική στη σκόνη και τις πτώσεις από ύψος μέχρι και 1,5 μέτρο – έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ατυχήματα με πτώσεις κατά τη χρήση. Η αδιάβροχη Handycam κατασκευάστηκε για να σας συνοδεύει στις καθημερινές σας περιπέτειες και είναι εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία για καθαρή και σταθερή λήψη βίντεο και φωτογραφιών Full HD σε κάθε περίσταση.

Η ποιότητα εικόνας ανταποκρίνεται σε όλα όσα θα περιμένατε από μία Handycam. Με τον αισθητήρα Exmor R CMOS τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες με εκπληκτικές λεπτομερείς και χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εκεί όπου οι άλλες βιντεοκάμερες δυσκολεύονται. Σε συνδυασμό με τον υψηλής ποιότητας φακό G της Sony, αυτή η βιντεοκάμερα μπορεί να συλλαμβάνει τα πάντα από σκηνές ευρείας γωνίας, μέχρι και πολύ κοντινά πλάνα. Η τεχνολογία Extended Zoom αυξάνει το εύρος του οπτικού ζουμ 10x σε μία ισχυρή μέγιστη μεγέθυνση 17x, ενώ μέσω της τεχνολογίας By Pixel Super Resolution διασφαλίζονται καθαρές, με ακριβείς λεπτομέρειες και υψηλό ζουμ λήψεις.

Ακόμα και όταν τραβάτε κοντινά πλάνα ή κινείστε, το βίντεο είναι πιο ευκρινές και σταθερό χάρη στη λειτουργία Optical SteadyShot με Active Mode που διορθώνει το κούνημα του χεριού για σταθερά αποτελέσματα.

Κάνοντας την εμφάνισή της στις Handycam για πρώτη φορά,  η λειτουργία Intelligent Sweep Panorama, σας επιτρέπει να συλλαμβάνετε υπέρ-ευρείες φωτογραφίες με τεράστιο πεδίο θέασης. Απλά πατήστε το κλείστρο και «σαρώστε» την περιοχή με τη βιντεοκάμερα για να τραβήξετε τις ευρείες σκηνές. Με τις λειτουργίες Face detection και Motion detection της Handycam μπορείτε να απαθανατίζεται φυσικά πρόσωπα και αντικείμενα, ακόμα και όταν κινούνται, καθώς «σαρώνετε» τη σκηνή σας με τη βιντεοκάμερα.

Άλλη μία καινούργια λειτουργία που έχει προστεθεί στη Handycam είναι η Self Portrait Timer που διασφαλίζει σωστά καδραρισμένες και καθαρά εστιασμένες φωτογραφίες από απόσταση, με εσάς και τους φίλους σας. Χάρη στη λειτουργία Face Detection, είναι σίγουρο ότι με τη GW55VE θα τραβάτε όμορφα δικά σας πορτρέτα.

Δεν είστε σίγουροι με ποιό τρόπο θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε λήψη; Μην ανησυχείτε, η λειτουργία Intelligent AUTO αναγνωρίζει μέχρι και 99 τύπους σκηνών και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της βιντεοκάμερας για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη και περίσταση. Επιπλέον, περιλαμβάνει την ειδική λειτουργία Underwater, ώστε τα υποβρύχια βίντεό σας να έχουν πιστή απόδοση με πλούσια και φυσικά χρώματα.

Η αδιάβροχη Handycam, αχώριστος σύντροφος στα ταξίδια σας, περιλαμβάνει, επίσης, ενσωματωμένο GPS, το οποίο καταγράφει το μέρος όπου τραβήξατε όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να βλέπετε την τρέχουσα θέση σας στην οθόνη ή να δείτε τις αναμνήσεις που δημιουργήσατε και έχουν καταγραφεί στο GPS, στο φορητό υπολογιστή σας και να φτιάξετε υπέροχους online χάρτες.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Dell Switch Lids: Μεταμορφώστε τον Dell σας.
Next post AMD Radeon HD 7800: Νέοι κανόνες στην αγορά των γραφικών
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!