Νέα wireless, έγχρωμα μηχανήματα από την ΟΚΙ

30 Απριλίου, 2018 No Comments

Η ΟΚΙ, με γνώμονα τον σχεδιασμό προϊόντων που βελτιώνουν τις επιδόσεις και μειώνουν τα έξοδα των σύγχρονων επιχειρήσεων, προσθέτει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης σε δύο από τα πιο δημοφιλή Α4 έγχρωμα μηχανήματα, το C332dn και το MC363dn.

 http://www.biz-promotion.gr/attachments/usersFiles/kkap@cpi.gr/images/OKI_deltio_typou.jpg

Τα νέα μηχανήματα, ΟΚΙ C332dnw και ΟΚΙ MC363dnw, ενσωματώνουν την ασύρματη σύνδεση ως βασικό χαρακτηριστικό τους για απλή και γρήγορη εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε μια τεράστια ποικιλία υλικών εκτύπωσης και διαστάσεων, από Α6 μέχρι banner μήκους 1,3m. Χάρη στην εύκολη ενεργοποίηση της, η νέα δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης αποτελεί μια ακόμη βελτίωση στην ήδη προηγμένη συνδεσιμότητα αυτών των πρωτοποριακών συσκευών LED.

Ο Α4 έγχρωμος εκτυπωτής C332dnw με ταχύτητα έως 30 σελ/λεπτό και ποιότητα εκτύπωσης High DefinitionProQ2400 αποτελεί την ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες απαιτούν εξαιρετική ποιότητα καιοικονομική εκτύπωση για τα εταιρικά τους έγγραφα.

Το Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα MC363dnw, με ταχύτητα επίσης 30 σελ/λεπτό και καινοτόμες λειτουργίες χρήσης, όπως online οδηγίες αλλαγής αναλωσίμων και ενημέρωσης λογισμικού, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για απρόσκοπτη λειτουργία εκτύπωσης. Η συγκεκριμένη συσκευή, εκτός από επαγγελματικής ποιότητας έγχρωμη εκτύπωση διπλής όψης, συνδυάζει ακόμα λειτουργίες σάρωσης, αντιγραφής και φαξ σε πολύ προσιτή τιμή.

Και τα δύο μηχανήματα, διαθέτουν λειτουργία mobile printing για smartphones ή tablets, Google cloud print 2.0, ενώ είναι συμβατά με το Airprint της Apple.

Η CPI είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της OKI για την Ελληνική αγορά.

Tags: , , , Πληροφορική, Το προϊόν της ημέρας

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Δοκιμάζοντας το flagship που διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου smartphone

Η απάντηση του κορεατικού κολοσσού στο διαχρονικό ερώτημα: «ποιο είναι το κορυφαίο smartphone της αγοράς;» ήρθε φέτος νωρίτερα από...