Ετήσιος Οδηγός New Technology 2016

New Technology 2016

Οι πρωταγωνιστές της σεζόν

Oπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, ο ετήσιος προϊοντικός οδηγός τεχνολογίας «New Technology» του περιοδικού «OnLine» έρχεται κοντά σας προκειμένου να σας προσφέρει μια σύνοψη των συσκευών που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν που κλείνει με την έναρξη των καλοκαιρινών μας διακοπών.
Σε μια δύσκολη για την οικονομία περίοδο, κατασκευαστές και αλυσίδες καταστημάτων επιχείρησαν να δελεάσουν τους καταναλωτές με εντυπωσιακά προϊόντα και συμφέρουσες προτάσεις αγοράς, ενώ στο προσκήνιο ήρθαν νέες κατηγορίες, όπως η εικονική πραγματικότητα (VR), τα drones και το «έξυπνο» σπίτι.
Στις σελίδες που ακολουθούν, λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μερικές από τις δημοφιλέστερες συσκευές κάθε κατηγορίας, που διακρίθηκαν για την καινοτομία τους, τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τον «value for money» χαρακτήρα τους, το design τους, αλλά και για τις λύσεις που προσφέρουν στις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.
Ως είθισται, ξεκινάμε την τεχνολογική μας ανασκόπηση από τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών, παρουσιάζοντάς σας αναλυτικά τα smartphones που ξεχώρισαν από το φθινόπωρο του 2015 μέχρι και το καλοκαίρι του 2016.
Γέφυρα με το χώρο της πληροφορικής προσφέρουν τα πάντα δημοφιλή tablets, τα οποία ολοένα και περισσότερο φλερτάρουν με την κατηγορία των laptops, η οποία και έπεται στον ετήσιο οδηγό μας.
Ακολουθεί μια ευρεία γκάμα IT προϊόντων, από το χώρο των εκτυπωτών μέχρι την κατηγορία των δικτύων για να συνεχίσουμε με τις οικιακές συσκευές που πρωταγωνίστησαν τόσο για την καλαισθησία τους όσο και για την πρωτοποριακή λειτουργικότητά τους. Oπως βλέπετε, κανένα δωμάτιο του σπιτιού δεν ξεφεύγει από το στόχαστρο του «New Technology 2016»!
Στη συνέχεια, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες παραδίδουν τη σκυτάλη στις τηλεοράσεις και τα προϊόντα ήχου για να κλείσουμε την περιήγησή μας στα ράφια των καταστημάτων με το χώρο του gaming και τους τίτλους που έκλεψαν τις καρδιές μας και τον ελεύθερο χρόνο μας!
Στο τέλος του οδηγού θα βρείτε τον καθιερωμένο αναλυτικό κατάλογο καταστημάτων μεγάλων αλυσίδων τεχνολογίας, με διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας, για να απαλλαγείτε από χρονοβόρο ψάξιμο στα sites, όταν βιάζεστε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο κατάστημα για μια απλή πληροφορία.
Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η τιμή της πολυσέλιδης έκδοσης «New Technology 2016» για ακόμη μια χρονιά παρέμεινε μόλις στο 1€, δίνοντας τη δυνατότητα στο σύνολο των καταναλωτών να αποκτήσουν πρόσβαση σε έντυπο που αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για το χώρο της τεχνολογίας.
Και επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, στα περίπτερα θα σας περιμένει πάντα η μηνιαία έκδοση του περιοδικού «OnLine», πιστή εδώ και 15 χρόνια στην αποστολή της να συνδέει τους καταναλωτές με την τεχνολογία…

Καλή σας ανάγνωση!
COVER_2016

Ετήσιος Προϊοντικός Οδηγός

 

mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!