Ετήσιος Οδηγός New Technology 2015

Ετήσιος Οδηγός New Technology 2015

Πιστοί στο καλοκαιρινό μας ραντεβού, φέρνουμε και φέτος κοντά σας τον ετήσιο προϊοντικό οδηγό τεχνολογίας «New Technology» του περιοδικού «OnLine», μια έντυπη σύνοψη των τεχνολογικών «πειρασμών» που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν που κλείνει με την έναρξη των καλοκαιρινών μας διακοπών.
Μπορεί η περίοδος που μας πέρασε να χαρακτηρίστηκε από έντονη αβεβαιότητα, μπορεί τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να μην είναι καθόλου σαφές το «τι μέλλει γενέσθαι», ωστόσο είναι αδιαμφισβήτητα δεδομένο πως το μέλλον κάθε χώρας περνά μέσα από την εξοικείωση καταναλωτών, εταιρειών, αλλά και κρατικών δομών με τις σύγχρονες τεχνολογίες.
Εμείς θα σταθούμε στην πιο… οικεία πλευρά της τεχνολογίας, λοιπόν, παρουσιάζοντας στις σελίδες που ακολουθούν μερικές από τις δημοφιλέστερες συσκευές κάθε κατηγορίας. Πρόκειται για προϊόντα που μας εντυπωσίασαν είτε λόγω των καινοτόμων τεχνικών χαρακτηριστικών τους είτε λόγω του «value for money» χαρακτήρα τους.
Το ταξίδι μας στην απαρίθμηση των πρωταγωνιστών των ραφιών των καταστημάτων ξεκινά, όπως πάντα, από το χώρο της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών, για να περάσει σε μια κατηγορία που έτυχε άμεσης αποδοχής από το ελληνικό κοινό, σε αυτήν των tablets.
Ακολουθεί η ενότητα της πληροφορικής, όπου συνυπάρχουν πανίσχυρα ultrabooks με οικονομικά laptops. Αν προσανατολίζεστε σε desktop, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα «Αll in Οne» PC, ενώ οι φίλοι των ταχύτατων δικτύων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν routers που εκμεταλλεύονται στο μέγιστο τις δυνατότητες της σύνδεσής τους, δικτυακές κάμερες για παρακολούθηση επαγγελματικών χώρων ή σπιτιών από απόσταση, αλλά και εκτυπωτές που εντάσσονται αρμονικά στο τοπικό δίκτυο.
Πρωτότυπες οικιακές συσκευές δίνουν τη θέση τους στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, οι οποίες κατέχουν ένα αξιοσέβαστο μερίδιο της θεματολογίας μας, αντίστοιχο με αυτό των τηλεοράσεων, μιας και οι μήνες που πέρασαν έφεραν στο retail αρκετές νέες τεχνολογίες και δυσνόητες ορολογίες, τις οποίες φροντίζουμε να απλοποιήσουμε για εσάς.
Home cinema, ακουστικά, soundbars και micro HiFi είναι ενδεικτικά κάποια από τα προϊόντα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον όσων αγαπούν τον ποιοτικό ήχο.
Λίγο παρακάτω, οι gamers θα βρουν τους καλύτερους τίτλους των περασμένων μηνών, ώστε να αποκτήσουν άμεσα κάποιον που πέρασε από τα… radar τους, συντροφιά με το απαραίτητο hardware για να τους απολαύσουν.
Στο τέλος του οδηγού, θα βρείτε τον καθιερωμένο αναλυτικό κατάλογο καταστημάτων μεγάλων αλυσίδων τεχνολογίας, με διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας, προκειμένου να τον έχετε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο.
Με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η τιμή της πολυσέλιδης έκδοσης «New Technology 2015», όπως ήδη θα παρατηρήσατε, παρέμεινε μόλις στο 1€, κόστος εντυπωσιακά χαμηλό για τα δεδομένα του ειδικού Τύπου και για την ποιότητα ενός εντύπου που αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για το χώρο της τεχνολογίας.
Από εδώ και πέρα και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ο παλμός της τεχνολογικής επικαιρότητας παρέα με όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις, θα σας περιμένει στα περίπτερα, στη μηνιαία έκδοση του περιοδικού «OnLine», μια έκδοση που σας κρατά συντροφιά για 14ο χρόνο πλέον!

Καλό καλοκαίρι

New Technology 2015

Η τεχνολογία σε ρόλο πρωταγωνιστή

Αφήστε μια απάντηση

mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!