Ετήσιος Οδηγός “New Technology 2017”

New Technology 2017

Τα δικά μας «βραβεία»

Περίπου τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου μηνιαίου τεύχους του περιοδικού «New Technology OnLine», το Σεπτέμβριο του 2002, πήραμε την απόφαση να εκδώσουμε και τον πρώτο μας ετήσιο προϊοντικό οδηγό τεχνολογίας, με σκοπό να δώσουμε στο αναγνωστικό κοινό μια σύνοψη των συσκευών που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν που κλείνει με την έναρξη των καλοκαιρινών μας διακοπών. Από τότε, το καλοκαίρι του 2005, μέχρι σήμερα, αρκετά έχουν αλλάξει τόσο στην τεχνολογία όσο και στην ελληνική αγορά. Αυτό που σίγουρα, ωστόσο, παραμένει ίδιο, είναι η ανάγκη του καταναλωτή να έχει ένα αξιόπιστο σημείο αναφοράς, μια έκδοση που να παρουσιάζει αξιόλογες προτάσεις αγοράς και νέες τάσεις, εν μέσω του καταιγισμού της πληροφορίας που δέχεται ο καθένας μας από πολλαπλές πηγές… αμφιβόλου προελεύσεως. Eτσι λοιπόν, όπως κάθε καλοκαίρι, ομοίως και φέτος, ο ετήσιος προϊοντικός οδηγός τεχνολογίας «New Technology» του περιοδικού «OnLine» έρχεται κοντά σας, προκειμένου να σας προσφέρει μια συγκεντρωτική ματιά των συσκευών και των trends που χαρακτήρισαν τη… «σχολική» χρονιά που μόλις τελείωσε.
Οποιοδήποτε προϊόν, λοιπόν, συναντήσετε στις σελίδες που ακολουθούν έχει κερδίσει επάξια τη θέση του, είτε για την τεχνολογική και σχεδιαστική του καινοτομία είτε για τον «value for money» χαρακτήρα του, ανάγοντας τα περιεχόμενα της συγκεκριμένης έκδοσης στα δικά μας «βραβεία», μια συλλογή από τις συσκευές που ξεχώρισε η συντακτική μας ομάδα τους 12 προηγούμενους μήνες.
Και οι μήνες που προηγήθηκαν ήταν αν μη τι άλλο δύσκολοι, ανατρεπτικοί και ταυτόχρονα ελπιδοφόροι. Δύσκολοι γιατί η αγορά των smartphone και του IT δεν έζησε τις καλύτερές της μέρες, ανατρεπτικοί γιατί πλήθος από νέα και επανεμφανιζόμενα brands έκαναν την αισθητή την παρουσία τους στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων και ελπιδοφόροι εξαιτίας των νέων τάσεων που δείχνουν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, καθιερώνοντας νεοσύστατες κατηγορίες, όπως τα wearables, η εικονική πραγματικότητα (VR), τα drones, οι action cams και το «έξυπνο» σπίτι.
Η τεχνολογική μας ανασκόπηση ξεκινά από τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάζοντάς σας μερικά από τα καλύτερα smartphones που κυκλοφόρησαν από το φθινόπωρο του 2016 μέχρι και το καλοκαίρι του 2017, συντροφιά με αρκετά αξεσουάρ που σκοπεύουν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας.
Μια σύντομη ματιά στα tablets, τα laptops, αλλά και την ενδιάμεση κατηγορία των convertibles (2 σε 1) μας προϊδεάζει για τις τάσεις στην πληροφορική.
Η περιήγηση στο χώρο του IT συνεχίζεται με αξιόλογα monitors, δικτυακά προϊόντα, εκτυπωτές και προτάσεις που αναλαμβάνουν να απογειώσουν την παραγωγικότητα, αλλά και την ψυχαγωγία σας.
Ακολούθως, συσκευές από την κατηγορία smart home σκοπεύουν να κάνουν το σπίτι σας «εξυπνότερο», δίχως αυτό να σημαίνει πως από τις σελίδες μας απουσιάζουν και οι… πατροπαράδοτες οικιακές συσκευές παρέα με προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τα οποία σταχυολογήσαμε με κριτήρια το design και την ευκολία χρήσης.
Φωτογραφικές, βιντεοκάμερες και action cams παραδίδουν τη θέση τους σε wearables, τηλεοράσεις και προϊόντα ήχου, ενώ την περιήγησή μας στις φετινές… βιτρίνες ολοκληρώνει ο πάντα δραστήριος χώρος του gaming!
Στις τελευταίες σελίδες του οδηγού θα βρείτε τον καθιερωμένο αναλυτικό κατάλογο καταστημάτων μεγάλων αλυσίδων τεχνολογίας, με διευθύνσεις και τηλέφωνα επικοινωνίας, για να απαλλαγείτε από χρονοβόρο ψάξιμο σε δαιδαλώδη sites.
Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως στα περίπτερα σας περιμένει πάντα η μηνιαία έκδοση του περιοδικού «OnLine», η οποία φέρνει κοντά σας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Καλή σας ανάγνωση!

Ετήσιος Προϊοντικός Οδηγός

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Η GIGABYTE κυκλοφορεί τέσσερα μοντέλα μητρικών AMD X670 για νέους επεξεργαστές Ryzen 7000

Η GIGABYTE παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις ολοκαίνουργιες μητρικές της σειρές X670E και X670, οι οποίες υποστηρίζουν τους πρόσφατα ανακοινωθέντες...