Πλαίσιο: Turbo-X Desktop PCs με έκπτωση έως 20% & δωροεπιταγές έως 200€

13 Φεβρουάριος, 2018 Χωρίς σχόλια

Στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr θα βρεις μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου 2018 Turbo-X Desktop PCs με έκπτωση έως 20% ενώ μαζί παίρνεις δωροεπιταγή έως 200€ για να τα εξοπλίσεις με τα περιφερειακά που χρειάζεσαι.

Τώρα είναι η ευκαιρία να επιλέξεις ή να χτίσεις το δικό σου Turbo-X Desktop PC, από μια μεγάλη γκάμα έτοιμων συστημάτων που θα βρεις στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr. Τα συστήματα Turbo-X έρχονται με την εγγύηση του Πλαισίου και είναι εξοπλισμένα με εξαρτήματα κορυφαίων κατασκευαστών όπως Intel, AMD, Western Digital, SanDisk, MSI, Corsair και Sapphire. Όλα τα συστήματα συναρμολογούνται στη γραμμή παραγωγής του Πλαισίου στη Μαγούλα Αττικής, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων, η οποία παράγει περισσότερα από τα μισά Desktop συστήματα που πωλούνται στην Ελληνική αγορά.

Η προσφορά ισχύει από τις 11 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου 2018 και τη δωροεπιταγή που θα λάβεις με το νέο σου Turbo-X Desktop PC, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για την επόμενη αγορά σου σε περιφερειακά PCs.

Tags: , , , , Πληροφορική, Το προϊόν της ημέρας

Kirin 980: Ο αφανής ήρωας του Huawei Mate 20 Pro

Πώς θα σας φαινόταν αν το επόμενό σας αυτοκίνητο έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα και κατανάλωνε τη μισή βενζίνη; Για...