H Canon παρουσιάζει τη δικτυακή κάμερα ME20F-SHN

23 Νοέμβριος, 2017 Χωρίς σχόλια

Η Canon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία της ME20FSHN, μιας δικτυακής κάμερας χαμηλού φωτισμού με εξαιρετική απόδοση.

Η κάμερα ME20FSHN τοποθετείται παράλληλα με το ήδη υπάρχον μοντέλο ME20FSH, διαθέτοντας πλέον δικτυακές δυνατότητες, διευρύνοντας έτσι τη γκάμα καμερών πολλαπλών χρήσεων της Canon (Canon Multiple Purpose camera lineup), προσφέροντας αναπαραγωγή εικόνας πλήρους χρώματος και ανάλυσης Full HD σε περιπτώσεις περιορισμένου φωτισμού. Η κάμερα ME20FSHN είναι ιδανική για κρίσιμες εφαρμογές παρακολούθησης, και αποδίδει εξαιρετικά σε χαμηλό φωτισμό, διαθέτει δικτυακή λειτουργικότητα και ενσωματωμένη ανάλυση βίντεο, και όλα αυτά συμπυκνώνονται σε ένα ελαφρύ και μικρών διαστάσεων περίβλημα.

Εκπληκτική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό

Εφοδιασμένη με αισθητήρα 2.26MP Full Frame 35mm CMOS και επεξεργαστή εικόνας DIGIC DV 4, η ME20FSHN παρέχει ευκρινή εικόνα, χαμηλού οπτικού θορύβου, Full HD έγχρωμο βίντεο σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού. Τα εικονοστοιχεία και το κύκλωμα της κάμερας επωφελούνται από τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Canon, με στόχο την επίτευξη μειωμένου οπτικού θορύβου και εξαιρετικά υψηλής ευαισθησίας. Με μέγιστο επίπεδο ευαισθησίας ISO που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια (+75db), και το οποίο αποδίδει εξαιρετική ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό, η ME20FSHN μπορεί να καταγράψει θέματα που φωτίζονται με λιγότερο από 0.0005 lux φωτός. Ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια μπορεί να καταγραφεί σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού αφαιρώντας το φίλτρο αποκοπής υπερύθρων (IR) όταν λειτουργεί σε κατάσταση υπερύθρων.

Με παρόμοιο τρόπο με τη σειρά Canon Cinema EOS, η συγκεκριμένη δικτυακή κάμερα παρέχει τα χαρακτηριστικά Canon Log και Wide DR από το μενού Custom Picture, το οποίο επιτρέπει δυναμικό εύρος τηςτάξης των 12 στοπ (800%), αποδίδοντας υψηλής ποιότητας εικόνα σε πολλαπλές συνθήκες φωτισμού. Το μενού Custom Picture έχει αναβαθμιστεί, με την προσθήκη της λειτουργίας Crisp Img, η οποία καταγράφει εικόνες υψηλής οξύτητας σε συνθήκες καλού φωτισμού και εικόνα με χαμηλό οπτικό θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ανυπολόγιστης αξίας για όσους χρειάζονται καταγραφή καθαρής και ευκρινούς εικόνας.

Προηγμένες δικτυακές δυνατότητες για εφαρμογές παρακολούθησης

Διαθέτοντας Ethernet, 3G/HDSDI και θύρες HDMI, η ME20FSHN εξυπηρετεί μια πληθώρα από απαιτήσεις που αφορούν εξόδους βίντεο και χρηστικές εφαρμογές. Για εφαρμογές τοπικής παρακολούθησης, η ME20FSHN διαθέτει 3G/HDSDI και θύρες HDMI, ενώ η σύνδεση Ethernet επιτρτέπει την απομακρυσμένη ρύθμιση της κάμερας, την παρακολούθηση και την καταγραφή μέσα από web browsers, φορητές συσκευές και άλλα προγράμματα διαχείρισης βίντεο. Η υποδοχή καρτών microSD υποστηρίζει απευθείας εγγραφή και αναπαραγωγή από την κάρτα microSD. Για αυτόνομη και οικονομική παρακολούθηση, οι 6 ενσωματωμένες λειτουργίες ανάλυσης βίντεο και το Alarm I/O interface επιτρέπει την αυτοματοποιημένη εγγραφή και έξοδο σε εξωτερικές συσκευές χάρη στην ανίχνευση κίνησης και είσοδο συναγερμού.

Η λειτουργία Areaspecific Data Size Reduction (ADSR), επιτρέπει στους χρήστες της ME20FSHN να καταγράφουν και την παραμικρή λεπτομέρεια σε επιλεγμένες περιοχές μειώνοντας το ρυθμό δειγματοληψίας σε άλλες περιοχές της εικόνας, εξοικονομώντας έτσι δικτυακή διαμεταγωγή. Για την εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα παρακολούθησης βίντεο, η ME20FSHN υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων διαχείρισης βίντεο, με τη χρήση των πρωτοκόλλων Canon WebView και ONVIF.

Δυνατότητες ευέλικτης εγκατάστασης

Οι χειριστές της κάμερας μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό φακό για κάθε περίπτωση καταγραφής και εξοπλισμού, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η γωνία θέασης ή το επίπεδο φωτεινότητας. Διαθέτοντας το σύστημα προσαρμογής EF με Cinema Lock, η ME20FSHN είναι συμβατή με μια πλειάδα φακών της Canon, από τηλεφακούς, prime και επιλεγμένα μοντέλα Cine Servo για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο. Μέσω της υποστήριξης PoE+, η μετάδοση δεδομένων μέσω Ethernet και η τροφοδοσία ρεύματος υποστηρίζονται μέσω του καλωδίου LAN, γεγονός το οποίο επιτρέπει την απλή και γρήγορη εγκατάσταση της κάμερας. Το συμπαγές και ελαφρύ σώμα είναι ιδανικό για τους χρήστες που χρειάζονται είτε μια σταθερής εγκατάτασης, ή φορητή κάμερα.

Βασικά χακτηριστικά ME20F-SHN:

  • Υψηλή οξύτητας, χαμηλού οπτικού θορύβου έγχρωμο βίντεο σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού

  • Δυνατότητα απομακρυσμένης ρύθμισης και παρακολούθησης μέσω δικτύου

  • Υποστήριξη μιας ευρείας γκάμας εφαρμογών παρακολούθησης

  • Υψηλής ποιότητας έξοδος Full HD

Tags: , , Εικόνα και ήχος, Το προϊόν της ημέρας