Το παιχνίδι δράσης Call of Duty: WWII ήρθε στον Γερμανό

8 Νοέμβριος, 2017 Χωρίς σχόλια

Το Call of Duty: WWII, ο νέος τίτλος του δημοφιλούς παιχνιδιού δράσης ήρθε στον Γερμανό. Οι λάτρεις των «first person shooter games» μπορούν να το αποκτήσουν απευθείας από τα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα ή από το www.germanos.gr με 69,901 για τις κονσόλες PS4, Xbox One και με 59,90€ για το PC.

Το περίφημο Call of Duty μεταφέρει τη δράση, εκεί όπου πρωτοξεκίνησε και συγκίνησε εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο: στις ιστορικές τοποθεσίες του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Η ιστορία του WWII εκτυλίσσεται από τις παραλίες της Νορμανδίας έως το Hurtgen Forrest, καλώντας τους gamers να αναλάβουν το ρόλο ενός νέου στρατιώτη που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στον πόλεμο. Με τη βοήθεια των συντρόφων του, πολεμά με αυταπάρνηση, ζώντας μία δραματική εκστρατεία «σημαδεμένη» από στιγμές που έμειναν στην ιστορία.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας και του gaming, φέρνει τις νέες κυκλοφορίες, τους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών και τις προηγμένες κονσόλες σε προσιτές τιμές, προσφέροντας στους πελάτες του μοναδικές στιγμές ψηφιακής ψυχαγωγίας.

1 Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Tags: , , Gaming, Το προϊόν της ημέρας