Νέα 88’’ Ultra Stretch Digital Signage Οθόνη από την LG

Σεπτέμβριος 19, 2017 No Comments

Η LG Electronics (LG) θέτει ψηλά τον πήχη στην ελληνική αγορά digital signage επεκτείνοντας το portfolio των stretch επαγγελματικών προϊόντων ψηφιακής σήμανσης και παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη 88” Ultra Stretch Digital Signage λύση BH7D.

Με διαγώνιο 88 ιντσών, λόγο πλευρών 32:9, ανάλυση UltraHD 3.840×1.080 και φωτεινότητα έως 700 cd/m2, ο επαγγελματίας μπορεί να προβάλλει τα μηνύματά του με τον καλύτερο τρόπο, με ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα που αγγίζουν την πραγματικότητα.

Επιπλέον, η νέα επαγγελματική λύση της LG προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες τοποθέτησης όπως: κάθετη ή οριζόντια επιτοίχια τοποθέτηση σε μεμονωμένη διάταξη ή παράλληλη για τη δημιουργία video wall ή σε κολώνες για τη δημιουργία εντυπωσιακών πυλώνων (σχηματισμός Pillars). Χάρη στη λειτουργία Tiling Mode, επιτρέπει το διαχωρισμό της οθόνης σε τέσσερα τμήματα (PBP, Picture-by-Picture) προβάλλοντας περισσότερο περιεχόμενο ταυτόχρονα, ενώ, η λειτουργία LAN Daisy Chain επιτρέπει στους επαγγελματίες τον εύκολο έλεγχο και την επίβλεψη των οθονών. Eπιπλέον, χάρη στον ενσωματωμένο media player oι Ultra Stretch BH7D οθόνες της LG μπορούν να συγχρονιστούν αναπαράγοντας ταυτόχρονα το ίδιο περιεχομένο σε διάταξη video wall, χωρίς την χρήση εξωτερικού media player.

Με ιδιαίτερο σχεδιασμό και μοναδικά χαρακτηριστικά, οι οθόνες της LG δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακών έργων τέχνης που μαγνητίζουν τα βλέμματα των πελατών, προβάλλουν περιεχόμενο με τον πιο καθηλωτικό τρόπο, ενώ δένουν αρμονικά με κάθε επαγγελματικό χώρο υψηλής αισθητικής, όπως σημεία λιανικής πώλησης, αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, χώρους τέχνης, τράπεζες, κ.ά.

Για την εύκολη και άμεση δημιουργία του κατάλληλου περιεχομένου σε λόγο 32:9 αντιστοίχως, οι οθόνες συνοδεύονται από τις εφαρμογές LG SuperSign Εditor & Ultra Stretch Content Manager που επιτρέπουν την επεξεργασία εικόνων και βίντεο εύκολα και γρήγορα.

Tags: , , Εικόνα και ήχος, Τηλεοράσεις, Το προϊόν της ημέρας

Έφτασε η εποχή του UHD 4K HDR με τις νέες LG IPS οθόνες

Η LG Electronics (LG)παρουσιάζει τις νέες IPS 4K UHD οθόνες 27UL600-Wκαι 27UL650-Wπου προσφέρουν αψεγάδιαστη εικόνα, ακόμα πιο ζωντανά χρώματα,...