Έρχεται η νέα σειρά Samsung Galaxy A (2017)

26 Ιανουάριος, 2017 Χωρίς σχόλια

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει την διάθεση των ολοκαίνουργιων Samsung Galaxy Α5 (2017) και Α3 (2017) στην ελληνική αγορά.

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, ανέφερε σχετικά με την κυκλοφορία των νέων smartphones στην Ελλάδα: «Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας με τη νέα σειρά Galaxy A. Με δυνατά χαρακτηριστικά και προηγμένη τεχνολογία, τα νέα smartphones της Samsung θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών μας, που αγαπούν πλέον τη σειρά Galaxy A».

Οι νέες προτάσεις της Samsung, 5.2’’ Galaxy Α5 (2017) και 4.7’’ Galaxy Α3 (2017) ξεχωρίζουν για τον όμορφο σχεδιασμό τους και τις ισχυρές επιδόσεις τους. Διαθέτουν ένα κομψό μεταλλικό πλαίσιο, 3D γυαλί στο πίσω μέρος και κάμερα σχεδιασμένη, έτσι ώστε να μην προεξέχει από την επιφάνεια της συσκευής. Η κάμερα 16 MP του Galaxy A5 αιχμαλωτίζει ζωντανές και καθαρές φωτογραφίες καθώς και selfie, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παράλληλα, για πρώτη φορά η σειρά Galaxy A έρχεται με πιστοποίηση IP68, καθιστώντας τις συσκευές ανθεκτικές στο νερό και στη σκόνη. Επιπλέον, τα Galaxy A προσφέρουν επεκτάσιμη μνήμη έως και 256GB μέσω microSD, διαθέτουν τη λειτουργία “Always on Display” και ραδιόφωνο.

Τα νέα smartphones θα είναι διαθέσιμα στις 3 Φεβρουαρίου στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung στα χρώματα Black Sky, Gold Sand, Blue Mist και Peach Cloud, ενώ οι τιμές θα είναι 349 ευρώ για το Samsung Galaxy A3 (2017) και 449 ευρώ για το Samsung Galaxy A5 (2017).

Tags: , , Κινητή Τηλεφωνία, Το προϊόν της ημέρας

Η LG φέρνει πιο κοντά την οικογένεια με τη σειρά τηλεοράσεων Super Ultra HD

Είναι γεγονός ότι η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων, ενώ είναι πλέον αδιανόητο ένα παιδί να...