Ξεχωρίστε στις γιορτές, προσφέροντας δώρα HP.

Δεκέμβριος 15, 2011 No Comments

Μπείτε στο πνεύμα των γιορτών, με προτάσεις εσωτερικής διακόσμησης από την HP και τους στιλάτους, προσιτούς εκτυπωτές της που διαθέτουν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Φέτος όλοι μπορούν να χαρούν τις γιορτές με στυλ, χάρη στις νέες προτάσεις φωτογραφίας και διακόσμησης, καθώς και  στην ποικιλία κομψών, web-connected εκτυπωτών της HP που ταιριάζουν αρμονικά σε κάθε δωμάτιο.

Με δώρα που απευθύνονται σε όλους, από τους tech-savvy μέχρι τους φανατικούς της φωτογραφίας και της εσωτερικής διακόσμησης, η HP ικανοποιεί όλα τα γούστα και βαλάντια.

Οικονομικά δώρα τεχνολογίας για το σπίτι και το γραφείο

Διαθέτοντας χαρακτηριστικά και εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας, οι λύσεις εκτύπωσης της HP ολοκληρώνουν κάθε σπίτι, κέντρο ψυχαγωγίας και γραφείο.

—  Ο εκτυπωτής HP ENVY110 e-All-in-One διαθέτει κομψή σχεδίαση που ταιριάζει αρμονικά σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Ο συγκεκριμένος web-connected εκτυπωτής διαθέτει τις τεχνολογίες ePrint και AirPrint της HP που επιτρέπουν στο χρήστη να πραγματοποιεί εκτυπώσεις σχεδόν από παντού. Η τιμή του ξεκινά από τα  €259.

—  Η νέα σειρά εκτυπωτών Photosmart της HP έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εκτυπώσεις φωτογραφιών και εγγράφων στο σπίτι. Με εύχρηστα χαρακτηριστικά, προσιτές τιμές και έξυπνη σχεδίαση, οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές είναι ιδανικοί για όλη την οικογένεια. Με τις τεχνολογίες ePrint και AirPrint της HP, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί εκτυπώσεις σχεδόν από παντού. Η τιμή του HP Photosmart 6510 στα €159 και του HP Photosmart 7510 στα €219.

Αυθεντικά αναλώσιμα HP

Τa αυθεντικά αναλώσιμα της HP για το σπίτι και το γραφείο σάς επιτρέπουν να διατηρήσετε με αξιοπιστία όλες τις χριστουγεννιάτικές σας αναμνήσεις σε υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις. Τα αυθεντικά αναλώσιμα της HP, προσφέρουν ανελλιπώς αξιόπιστες εκτυπώσεις σε μοναδική τιμή, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήση να δημιουργήσει  χριστουγεννιάτικες κάρτες  μοναδικής ποιότητας καθώς και να εκτυπώσει  στο σπίτι από οικογενειακές φωτογραφίες ανεκτίμητης αξίας μέχρι έγγραφα για καθημερινή χρήση.

Η HP προσφέρει επίσης XL αναλώσιμα που μπορούν να πραγματοποιούν τις διπλάσιες εκτυπώσεις συγκριτικά με τις απλές συσκευασίες αναλωσίμων της HP. Επιπλέον, με τα XL αναλώσιμα της HP μπορείτε να εκτυπώνετε με έως και 50% μικρότερο κόστος ανά σελίδα συγκριτικά με τα κοινά αναλώσιμα. Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση, μπορείτε ακόμη να επιλέξτε τα Photo Value Packs της HP τα οποία συνδυάζουν δοχεία μελάνης και υψηλής ποιότητας φωτογραφικό χαρτί της HP όντας παράλληλα οικονομικότερα σε σύγκριση με τη μεμονωμένη αγορά δοχείων μελάνης και χαρτιού.

Εξυπηρέτηση και υποστήριξη

Οι εκτυπωτές της HP υποστηρίζονται από το HP Total Care, το βραβευμένο πρόγραμμα υποστήριξης της εταιρείας για προϊόντα εντός και εκτός εγγύησης. Το πρόγραμμα Total Care της HP συμπεριλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα καθώς και επιλογές online υποστήριξης όπως το  HP Consumer Support Forum και η HP Facebook page.

Οι τιμές που αναφέρονται είναι κατα προσέγγιση και οι πραγματικές τιμές πιθανώς να ποικίλλουν.

Tags: , , , Πληροφορική, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.