Νέα κάμερα παρακολούθησης Vivotek

Ιούλιος 14, 2016 No Comments

H νέα κάμερα VivoTek CU8161-H είναι ειδικά σχεδιασμένη για εγκατάσταση σε ATMs αλλά και χώρους όπου απαιτείται διακριτική παρακολούθηση.

vivotek 01

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc., πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, παρουσιάζουν τη νέα κάμερα CU8161-H (Pin-hole) της σειράς Full HD split-type της VIVOTEK VC8101 που είναι ειδικά σχεδιασμένη για εγκατάσταση σε ATMs αλλά και χώρους όπου απαιτείται διακριτική παρακολούθηση.

Η CU8161-H διαθέτει αισθητήρα 2-Megapixel, διάμετρο μόλις 24mm και μήκος καλωδίου 5 μέτρων, WDR pro για βέλτιστη εικόνα όταν στο χώρο υπάρχει έντονη αντίθεση φωτός (πολύ φωτεινά/σκοτεινά σημεία) καθώς και τεχνολογία Smart Stream II για εξοικονόμηση bandwidth και αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, ενσωματώνει τεχνολογία 3D Noise Reduction (3DNR) για μείωση του θορύβου του βίντεο ώστε να διατηρείται η εξαιρετική ποιότητα της εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ μειώνει το μέγεθος των αρχείων βίντεο και αποτρέπει τα false alarms που προκαλούνται από το θόρυβο.

Στα χαρακτηριστικά της CU8161-H περιλαμβάνονται επίσης: τροφοδοσία μέσω Ethernet (PoE), συμπίεση video H.264/MJPEG, ePTZ (12x digital zoom), υποδοχή για σύνδεση με εξωτερικό μικρόφωνο και μεγάφωνο (two-way audio full duplex), υποδοχή για κάρτα MicroSD/SDHC/SDXC. Όπως όλες οι κάμερες της VivoTek, περιλαμβάνει δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης 32 καμερών που με επιπλέον άδειες μπορεί να επεκταθεί σε πάνω από 1000 κάμερες.

Στη σειρά καμερών VC8101 περιλαμβάνεται και το μοντέλο CU8163-H που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά με τη διαφορά ότι παρέχει πανοραμική θέαση 180ο.

Η VIVOTEK (www.vivotek.com), πρωτοπόρος εταιρία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, ιδρύθηκε στην Ταϊβάν το 2000 και εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν ηγέτη αναγνωρισμένου κύρους στον κλάδο της ασφάλειας. Διαθέτει ασύρματες και ενσύρματες IP κάμερες, τύπου Box/Mini, Bullet, Fixed Dome, Panoramic/Fishery, Mobile Dome, PTZ/Speed Dome και Cube. Όλες οι κάμερες της VivoTek είναι εξοπλισμένες με Digital Recording Software για ταυτόχρονη παρακολούθηση και μαγνητοσκόπηση 32 σημείων σε πραγματικό χρόνο ενώ μπορούν να δεχτούν ειδικό software για τη διαχείριση χιλίων και πλέον καμερών από mobile συσκευές. Στην γκάμα των προϊόντων VivoTek περιλαμβάνονται επίσης NVR, Video Servers καθώς και μια σειρά από Poe Switches.

LEXIS Πληροφορική: επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της VivoTek στην Ελλάδα από το 2004. Πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.

 

Tags: , , Ασφάλεια, Το προϊόν της ημέρας

COSMOTE Digital Marketing4U: Η νέα υπηρεσία για την προώθηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες σε Google και Social Media...