Πλήρης γκάμα αξεσουάρ από την Tucano

17 Ιουνίου, 2016 No Comments

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia συμφερόντων Πάνου Γερμανού, ενισχύει το χαρτοφυλάκιο της με μια νέα αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική Tucano.

TUCANO CASESΗ νέα συνεργασία επιτρέπει τη σημαντική διεύρυνση της κατηγορίας των αξεσουάρ τεχνολογίας εξυπηρετώντας το όραμα της Westnet για την παροχή ευρείας γκάμας και υψηλής ποιότητας επώνυμων προϊόντων.

Συγκεκριμένα, στα προϊόντα που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Westnet, εντάσσεται πλέον, η πλήρης γκάμα προϊόντων Tucano που αποτελείται από τσάντες για notebooks, θήκες για tablets, sleeves για Mac, τσάντες για κάμερες και για ταξίδια καθώς και δερμάτινες θήκες. Η Tucano, με έδρα το Μιλάνο, έχει πάνω από 30 χρόνια ιστορία στο χώρο και κατατάσσεται ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες στην κατηγορία των θηκών και τσαντών προϊόντων τεχνολογίας με δραστηριότητα σε 58 χώρες ανά τον κόσμο.

H Tucano είναι γνωστή παγκοσμίως για τις υψηλής ποιότητας τσάντες και θήκες που σχεδιάζει για μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών. Τα προϊόντα της εταιρίας χαρακτηρίζονται από τα πολύχρωμα σχέδια, την ιταλική κομψότητα, την προσοχή στην λεπτομέρεια, και την καινοτομία ως προς τις λύσεις που προτείνουν για την καλύτερη χρήση των συσκευών που συνοδεύουν άψογα.

TUCANO HARD SHELL

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet, Ρόμπυ Μπουρλάς, σημείωσε: «Το 2016 αποτελεί ένα πολύ δυναμικό έτος για τη Westnet. Η νέα αποκλειστική συνεργασία με την Tucano διευρύνει το χαρτοφυλάκιο με καινοτόμα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία στην ελληνική αγορά κι αποδεικνύει τη δέσμευσή της για περαιτέρω επέκταση και παροχή προστιθέμενης αξίας στο δίκτυο των συνεργατών της, αλλά και στον τελικό καταναλωτή.»

 

Tags: , , Tablets, Κινητή Τηλεφωνία, Πληροφορική, Το προϊόν της ημέρας