Σύστημα Ψύξης Αέρα Refinair DF-AF2901C

16 Ιούνιος, 2016 Χωρίς σχόλια

Οι συσκευές ψύξης/ ύγρανσης αέρα (air coolers) χρησιμοποιούν το νερό για να ρίξουν τη θερμοκρασία του αέρα που διοχετεύουν.

DF-AF2901C - RefinairΟ ζεστός αέρας διοχετεύεται από το πίσω μέρος της συσκευής και περνάει από δυο φίλτρα. Το ένα είναι απλό για σκόνη και χνούδια. Το δεύτερο είναι ένα ειδικό φίλτρο κυτταρίνης το οποίο διαποτίζεται με νερό. Με αυτό τον τρόπο ο αέρας «πλένεται», ψύχεται και υγραίνεται. Το air cooler DF-AF2901C της Refinair μπορεί να ρίξει τη θερμοκρασία ενός χώρου κατά 3 με 5 βαθμούς χωρίς τις παρενέργειες ενός κλιματιστικού.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και 2 παγοκύστες οι οποίες εάν τοποθετηθούν στο δοχείο νερού της συσκευής αυξάνουν κατά πολύ την αποτελεσματικότητα της ψύξης. Η χρησιμότητα όμως της συσκευής δεν περιορίζεται το καλοκαίρι αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το χειμώνα όπου λόγω των συστημάτων θέρμανσης ενδέχεται ο χώρος να είναι υπερβολικά ξηρός. Με το air cooler πετυχαίνουμε καλύτερη διάχυση της θερμότητας λόγω της υψηλής ποσότητας αέρα που εκπέμπεται αλλά και ύγρανση του χώρου.

Επίσης,η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με κλιματιστικό πετυχαίνοντας πάλι διάχυση και ύγρανση μια και είναι γνωστό ότι τα κλιματιστικά έχουν την ιδιότητα να ξηραίνουν την ατμόσφαιρα.

DF-AF2901C-3Χαρακτηριστικά Refinair DF-AF2901C

  • Συσκευή ψύξης αέρα/ ύγρανσης με τεχνολογία εξάτμισης
  • Φυσική ψύξη του χώρου 3-5 βαθμούς χωρίς τις ενοχλητικές παρενέργειες ενός κλιματιστικού
  • Καθαρισμός αέρα με διπλό φιλτράρισμα
  • Τηλεχειρισμός για εύκολη χρήση
  • Δοχείο νερού 5.5 λίτρων
  • Περιλαμβάνει 2 παγοκύστες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση ψύξης
  • Χαμηλή κατανάλωση ισχύος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το www.refinair.gr

Tags: , , , Ενέργεια, Το προϊόν της ημέρας

Η Nikon παρουσιάζει το τηλέμετρο laser Coolshot Pro Stabilized

H Nikon ανακοινώνει την κυκλοφορία του τηλέμετρου laser COOLSHOT PRO STABILIZED για παίκτες του γκολφ. Αυτό το κορυφαίο προϊόν...