Έξυπνες οικιακές συσκευές από την LG

Ιούνιος 14, 2016 No Comments

Ιδιαίτερη προσοχή δείχνει η LG στην οικιακή φροντίδα και εξυπηρέτηση με την γκάμα των έξυπνων Οικιακών Συσκευών που έχει παρουσιάσει.

LG_HOM_BOT-02Στην γκάμα της LG περιλαμβάνονται έξυπνες ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες -όπως η HOM-BOT και η LG CordZero™- με λειτουργία Dual Punch™ για αποτελεσματικό καθαρισμό στα στρώματα και τα κρεβάτια από τα ακάρεα σκόνης και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα, το LG Door-in-Door ψυγείο, εξοπλισμένο με σύστημα έξυπνης οργάνωσης και αποθήκευσης των τροφίμων για να διευκολύνουν την πρόσβαση του χρήστη αλλά και να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα.

lg door in door fridge

Στο κομμάτι της πλύσης, λειτουργίες όπως το TrueSteam™ που συναντούμε στα πλυντήρια – στεγνωτήρια LG Twin Wash και στο LG Styler, απομακρύνουν με την ικανότητα του ατμού αλλεργιογόνες ουσίες, ακάρεα και υπολείμματα απορρυπαντικού, στοιχεία που έχει αποδειχθεί ότι συνδέονται με αναπνευστικές και δερματολογικές παθήσεις.

Tags: , , , Ενέργεια, Το προϊόν της ημέρας, Χωρίς κατηγορία

Neffos X9: Ισορροπία και ομορφιά σε ένα σύγχρονο, προσιτό smartphone

Το neffosX9 της TP–Link, παρά τη χαμηλή τιμή του, αποτελεί ένα smartphoneσύγχρονο και στιλάτο, αλλά πάνω από όλα… ετοιμοπόλεμο...