Έξυπνες οικιακές συσκευές από την LG

Ιούνιος 14, 2016 No Comments

Ιδιαίτερη προσοχή δείχνει η LG στην οικιακή φροντίδα και εξυπηρέτηση με την γκάμα των έξυπνων Οικιακών Συσκευών που έχει παρουσιάσει.

LG_HOM_BOT-02Στην γκάμα της LG περιλαμβάνονται έξυπνες ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες -όπως η HOM-BOT και η LG CordZero™- με λειτουργία Dual Punch™ για αποτελεσματικό καθαρισμό στα στρώματα και τα κρεβάτια από τα ακάρεα σκόνης και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα, το LG Door-in-Door ψυγείο, εξοπλισμένο με σύστημα έξυπνης οργάνωσης και αποθήκευσης των τροφίμων για να διευκολύνουν την πρόσβαση του χρήστη αλλά και να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα.

lg door in door fridge

Στο κομμάτι της πλύσης, λειτουργίες όπως το TrueSteam™ που συναντούμε στα πλυντήρια – στεγνωτήρια LG Twin Wash και στο LG Styler, απομακρύνουν με την ικανότητα του ατμού αλλεργιογόνες ουσίες, ακάρεα και υπολείμματα απορρυπαντικού, στοιχεία που έχει αποδειχθεί ότι συνδέονται με αναπνευστικές και δερματολογικές παθήσεις.

Tags: , , , Ενέργεια, Το προϊόν της ημέρας, Χωρίς κατηγορία

Samsung Galaxy S10e, S10 & S10+: Οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν σε Cosmote και Γερμανό

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέα Samsung Galaxy S10e, S10 και S10+ στο www.cosmote.grκαι στο www.germanos.gr. Τα κορυφαία 4G+...