Γυμναστείτε με τα νέα Samsung fitness wearables

6 Ιουνίου, 2016 No Comments

Με την κυκλοφορία των νέων Gear Fit2 και Gear IconX η Samsung προσδίδει ελευθερία και ψυχαγωγία στο πρόγραμμα άσκησής σου.

samsung gear fit2Η Samsung Electronics συνεχίζει την επέκτασή της στην αγορά των fitness wearables, παρουσιάζοντας παγκοσμίως τα νέα Gear Fit2 και Gear IconX. Κάθε προϊόν σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες άσκησης των καταναλωτών και περιλαμβάνει λειτουργίες, όπως τεχνολογία για ακριβή εντοπισμό και αυτόνομο music player, που προσφέρει στους χρήστες τη βέλτιστη εμπειρία fitness.

Το Gear Fit2 διαθέτει ενσωματωμένο GPS και αισθητήρα καρδιακών παλμών, που προσφέρουν ακριβείς, αξιόπιστες καταγραφές και μετρήσεις για το πρόγραμμα fitness, ενώ παράλληλα παρέχουν άμεση ενημέρωση σχετικά με την προπόνηση του χρήστη. Τα Gear IconX είναι ακουστικά-ψείρες χωρίς καλώδιο που μπορούν να καταγράφουν τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα άσκησης και παρέχουν στους χρήστες ενημέρωση σχετικά με τις επιδόσεις τους στο τρέξιμο. Τόσο το Gear Fit2 όσο και τα Gear IconX έχουν βελτιστοποιηθεί για να ωφελήσουν τον χρήστη ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, είτε προπονείται για ένα μαραθώνιο είτε κάνει την καθημερινή βόλτα στη γειτονιά του.

«Ο υγιεινός τρόπος ζωής αποτελεί προτεραιότητα για τους καταναλωτές, προκειμένου να απολαύσουν μια ικανοποιητική ζωή. Η wearable τεχνολογία της εταιρείας μπορεί να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα και να συνδυάσει το fitness με την ψυχαγωγία. Τα Gear Fit2 και Gear IconX απαντούν με ευκολία σε αυτές τις ανάγκες, επιτρέποντας τελικά στους χρήστες να απολαύσουν ακόμα περισσότερα από τις εμπειρίες fitness και τις καθημερινές δραστηριότητές τους», δήλωσε ο Younghee Lee, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Global Marketing του τμήματος Mobile Communications Business της Samsung Electronics.

Gear Fit2: Προηγμένες λειτουργίες για fitness

  • Διαθέτει εργονομικό, κομψό και λεπτό σχεδιασμό για άνετη καθημερινή χρήση
  • Έχει Super AMOLED κυρτή οθόνη με έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης για εύκολη παρακολούθηση των προγραμμάτων fitness, ή για έλεγχο και απάντηση σε ειδοποιήσεις γραπτών μηνυμάτων
  • Ενσωματωμένο GPS και αισθητήρα HRM για την ακριβή καταγραφή των δεδομένων των δραστηριοτήτων που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής
  • Με τη λειτουργία Auto Activity Tracking, οι χρήστες δεν θα αναγκάζονται να ενεργοποιούν χειροκίνητα το sports band – είτε τρέχουν, περπατούν, κάνουν ποδήλατο είτε χρησιμοποιούν κωπηλατικό ή ελλειπτικό μηχάνημα
  • Επιτρέπει την εύκολη μεταφορά των δεδομένων fitness μεταξύ της εφαρμογής S Health και άλλων επιλεγμένων εφαρμογών fitness και παρέχει «Step Challenges», για ένα-προς-ένα ανταγωνισμό με τους φίλους σας
  • To αυτόνομο music player επιτρέπει στους χρήστες να προπονούνται ενεργά με κίνητρο χωρίς την ανάγκη μιας φορητής συσκευής

samsung gear icon x

Gear IconX: Απλή και ασύρματη εμπειρία

  • Είναι ελαφριά και εφαρμόζουν με ασφάλεια και άνεση. Διαθέτουν τρία διαφορετικά μεγέθη και μπορούν να ενεργοποιηθούν, τοποθετώντας απλώς τα ακουστικά στα αυτιά του χρήστη.
  • Επιτρέπουν την καταγραφή των δεδομένων των προγραμμάτων fitness, όπως η απόσταση, η ταχύτητα, η διάρκεια, ο καρδιακός παλμός και οι θερμίδες που καίγονται, ενώ συγχρονίζονται εύκολα με την εφαρμογή S Health.
  • Περιλαμβάνουν τη λειτουργία Voice Guide που παρέχει άμεση φωνητική ενημέρωση για την πρόοδο προπόνησης του χρήστη, δίνοντας του τη δυνατότητα να ακούει μουσική αυτόνομα.
  • Με δυνατότητα Bluetooth και εσωτερική μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1.000 MP3s, οι χρήστες μπορούν απλά να πατήσουν τα ακουστικά για να διαλέξουν εύκολα μουσική.

Τα Gear Fit2 και Gear IconX θα είναι διαθέσιμα το 3ο τρίμηνο του 2016 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Gear Fit 2:

Οθόνη: 1.5”, Κυρτή Super AMOLED 216 x 432
Επεξεργαστής: Dual Core (1 GHz)
Μνήμη: 512 MB (RAM) / 4 GB Storage
Συνδεσιμότητα: Bluetooth® v 4.2
Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο, HRM, ενσωματωμένο GPS, Βαρόμετρο
Διαστάσεις:  24.5 (W) x 51.2 (D) mm
Βάρος: Μικρό λουράκι: 28γρ., Μεγάλο λουράκι: 30γρ.
Μπαταρία: 200mAh
Συμβατότητα: Android 4.4/ RAM 1.5 GB
Λειτουργικό Σύστημα: TIZEN
Επιπλέον λειτουργίες: Ειδοποιήσεις (SNS, κλήση, email, εφαρμογές, πρόγραμμα)
Μαύρο, μπλε και ροζ

Μικρό λουράκι (Μέγεθος καρπού: 125 ~ 170mm)
Μεγάλο λουράκι (Μέγεθος καρπού: 155 ~ 210mm)
Πιστοποίηση IP68 (έως και 30 λεπτά σε βάθος έως και 1,5μ στο νερό)
Αυτόνομο music player
Ήχος: MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, AMR, AWB, OGG, OGA, 3GA

Τεχνικά χαρακτηριστικά των Samsung Gear IconX:

Μνήμη: 4 GB / έως και 1.000 τραγούδια
Συνδεσιμότητα: Bluetooth® v 4.1
Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, HR, Capacitive Touch
Διαστάσεις:
Ακουστικό: 18.9 (W) x 26.0 (D) mm / θήκη: 92.0 (W) x 35.3 (D) mm
Βάρος:
Ακουστικό: 6.3γρ το κάθε ακουστικό / θήκη: 52γρ
Μπαταρία
Ακουστικό: 47mAh / θήκη φόρτισης: 315mAh
Συμβατότητα: Android 4.4/ RAM 1.5 GB
Ηχείο: Dynamic Driver
Μικρόφωνο: 2ea για κάθε ακουστικό
Μαύρο, μπλε και λευκό
Splash resistant (P2i Nano Coating)
Αυτόνομο music player
Voice guide (διαθέσιμο σε 15 γλώσσες)
Ήχος: MP3, WMA v9, WAV, AAC, M4A

Tags: , , Ηχος, Κινητή Τηλεφωνία, Το προϊόν της ημέρας

Το νέο, ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο των ThinkPad Laptop προσφέρει περισσότερες επιλογές

Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο ThinkPad: τη νέα σειρά T, τη σειρά X και...