Μικρός, ευέλικτος, ποιοτικός-Ο νέος WF-100W της Epson

Ιανουάριος 18, 2016 No Comments

workforce_wf-100wΣτον χώρο του γραφείου και της τεχνολογίας όλα θα πρέπει να είναι μικρα βολικά με μεγάλες όμως δυνατότητες που θα εξυπηρετούν τις πιο απαιτητικές ανάγκες του κάθε χρήστη. Έχοντας, λοιπόν, υπόψη της όλα αυτά, η Epson παρουσιάζει τον νέο της εκτυπωτή Inkjet A4.

Ο κομψός WorkForce WF-100W, διαθέτει δική του ενσωματωμένη μπαταρία η οποία φορτίζεται εύκολα, απλά και οπουδήποτε μέσω USB ή του ενσωματωμένου τροφοδοτικού AC, διαστάσεων 309 x 154 x 61 χιλ. και βάρους μόλις 1,6 κιλών.

epson2Παράλληλα, ο WorkForce WF-100W είναι ο πρώτος φορητός εκτυπωτής με οθόνη LCD! Το μελάνι pigment που χρησιμοποιείται στεγνώνει πολύ γρήγορα προσφέροντας ποιοτικές εκτυπώσεις χωρίς μουτζούρες και αλλοιώσεις.
Όμως, ο WF-100W «κρύβει» και άλλες εκπλήξεις. Είναι ο μόνος φορητός εκτυπωτής που προσομοιάζει σε τεχνολογίες smartphone και laptop, καθώς ενσωματώνει σύνδεση Wi-Fi και Epson Connect, η οποία περιέχει τις εφαρμογές Epson iPrint και Email Print. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με Wi-Fi Direct, Google Cloud Print και Apple AirPrint.

Ο WF-100W δημιουργήθηκε για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διαθέτουν σημαντικό όγκο δουλειάς εκτός γραφείου. Εκτυπώσεις μέσα σε οχήματα, σε άλλους χώρους μακριά από τη «βάση» του χρήστη, στο σπίτι, στον χώρο του πελάτη ή του συνεργάτη. Όλα αυτά γρήγορα, εύκολα και ποιοτικά.

Ο εκτυπωτής WorkForce WF-100W αναμένται να τεθεί σε κυκλοφορία από το ερχόμενο Φεβρουάριο στην τιμή των 249€.

epson3

Tags: , Το προϊόν της ημέρας