Sapphire R7 370 Nitro:  Τέλος στις overclock αναστολές

Sapphire R7 370 Nitro: Τέλος στις overclock αναστολές

2340801Η εγγύηση ποιότητας R7 ήρθε για να αλλάξει τα κριτήρια του gaming, με τη Sapphire 370 Nitro στα 4GB DDR5 RAM.

Με Memory Interface στα 256-bit και υποστήριξη DirectX 12 η 4Κ εποχή ευκρίνεια για τα παιχνίδια σου γίνεται πραγματικότητα.

Παράλληλα, η βιομηχανικής αντοχής κατασκευή της κάρτας γραφικών φτιάχτηκε για ατελείωτες ώρες χρήσης και μαραθώνιες overclocking επιδόσεις!

H πρωτοποριακή AMD αρχιτεκτονική της κάρτας, επιτρέπει την προσθήκη περισσότερων transistors για μέγιστη υπολογιστική ισχύ, στον ελάχιστο χώρο των 28nm.

Συμβατή με την πιο πρόσφατη έκδοση της DirectX 12 παρέχει τη μέγιστη απόδοση στα γραφικά και άριστη επικοινωνία με συμβατές κάρτες γραφικών.

Απόλαυσε γραφικά όπως δεν τα έχεις ξαναδεί, χάρη στη Visual Super Resolution λειτουργία της κάρτας, με ανάλυση έως και 3840×2160 pixels.

2340801_1Και κάτι ακόμα. Ξέχνα τις Overclock αναστολές!

Η κατασκευή από Black Diamond Chokes, σε συνδυασμό με τον 16Κ hour capacitor, σου επιτρέπουν ατελείωτες ώρες υπερχρονισμού, διατηρώντας τις θερμοκρασίες σε φυσιολογικά επίπεδα!

Ακόμη, οι dual ball-bearing ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών σου εγγυώνται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με χαμηλά επίπεδα θορύβου, μεταφέρουν την… ψύξη σε άλλα επίπεδα.

Η κάρτα γραφικών υποστηρίζει Liquid VR τεχνολογία, για τέλεια συμβατότητα με όλα τα αξεσουάρ εικονικής πραγματικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post LG Zero 4G: Το μεταλλικό mid-range στον Κωτσόβολο στα 269€
Next post Ετοιμαστείτε για 7ήμερο προσφορών στο you.gr
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!