Huawei Honor Holly: Ποιότητα και χαμηλή τιμή σε ένα smartphone

Huawei Honor Holly: Ποιότητα και χαμηλή τιμή σε ένα smartphone

hhhΤο Huawei Honor Holly αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή της αγοράς, αν κάποιος θέλει να συνδυάσει μεγάλη μνήμη, υψηλές αποδόσεις και χαμηλή τιμή.

Η 5άρα οθόνη αφής, ανάλυσης 1280×720 pixels, με ζωντανά, καθαρά χρώματα προσφέρει στον χρήστη την κλασική και πλέον γνώριμη εμπειρία smartphone. Μία σταθερή αξία που συναρπάζει και ταυτόχρονα κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή σας.

Ο τετραπύρινος επεξεργαστής με ισχύ 1300 MHz, σε συνδυασμό με τη μνήμη Ram των 1024 ΜΒ, αλλά και την εσωτερική μνήμη των 16 GB προσφέρουν ένα πακέτο λειτουργιών που ικανοποιεί όλους εκείνους τους χρήστες Android που επιθυμούν ένα ποιοτικό, γρήγορο και συνάμα αξιόπιστο προϊόν που να καλύπτει τις καθημερινές τους ανάγκες.

hhh3Η κάμερα των 8 MP με το ενσωματωμένο Flash, σε συνδυασμό με τη δευτερεύουσα των 2 ΜΡ, προσφέρουν ποιοτικές και καθαρές φωτογραφίες που πρόκειται να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Και ας μην ξεχνάμε, ιδιαίτερα σε εποχές σαν τη σημερινή, ότι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Huawei Honor Holly πάνε πακέτο με την πολύ χαμηλή τιμή του (βλ. παρακάτω), ένας συνδυασμός αρκετά σπάνιος.

 

Μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά:

Δίκτυο Σύνδεσης:   3G, 3.5G

WiFi:   Ναι

Τύπος Διασύνδεσης:   USB

hhh2Χωρητικότητα Μπαταρίας:   2000 mAh

Αποσπώμενη Μπαταρία:   Ναι

Διαστάσεις:   142.2 x 72.3 x 9.4 mm

Βάρος:   156 gr

 

Ενδεικτική τιμή: 136,77€

 

Αφήστε μια απάντηση

Previous post PlayStation 4 Ultimate Player Edition: Η απόλυτη εμπειρία δράσης είναι εδώ!
Next post LG Zero 4G: Το μεταλλικό mid-range στον Κωτσόβολο στα 269€
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!