Logi CREATE: Αξεσουάρ που «απογειώνουν» το iPad Pro

17 Νοεμβρίου, 2015 No Comments

Logitech CREATE Any-Angle Protective Case Red lowH Logitech παρουσίασε τα πρώτα αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Apple για το iPad Pro: τη Θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE με Smart Connector και την Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης.

Η θήκη-πληκτρολόγιο Logi CREATE είναι το πρώτο πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή στην αγορά με πρόσβαση στο νέο Smart Connector της Apple που καταργεί την ανάγκη για ενεργοποίηση, σύνδεση ή φόρτιση του πληκτρολογίου.

«To iPad Pro με iOS 9 ανοίγει νέους δρόμους για δημιουργία, εργασία και παιχνίδι στο tablet,» λέει η Michele Hermann, αντιπρόεδρος φορητών προϊόντων της Logitech. «Έχοντας αυτό κατά νου, συνεργαστήκαμε στενά με την Apple για τη σχεδίαση της σειράς Logi CREATE, προκειμένου να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Το αποτέλεσμα είναι μια λειτουργική και, ταυτόχρονα, ελκυστική θήκη και το καλύτερο πληκτρολόγιο για iPad που έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Από τη συμβατότητα με το Apple Smart Connector μέχρι το χρώμα και το φινίρισμα του πληκτρολογίου, κάθε λεπτομέρεια δημιουργήθηκε με μεγάλη προσοχή και δεξιοτεχνία, ώστε να συμπληρώνει άψογα το iPad Pro.»

Και τα δύο προϊόντα Logi CREATE παρέχουν λεπτή και ελαφριά προστασία στο μπροστά και στο πίσω μέρος, ενώ το υψηλής ποιότητας υλικό στενής ύφανσης αντιστέκεται σε χτυπήματα, πιτσιλίσματα και γρατζουνιές που γίνονται κατά λάθος. Τα σημαντικότερα σημεία των θηκών είναι τα εξής:

Η θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE με Smart Connector

JPG 300 dpi (RGB)-Create KB Protection_BlackΗ θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE έχει σχεδιαστεί, ώστε να λειτουργεί αποκλειστικά με το νέο Smart Connector της Apple για απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του iPad Pro και του πληκτρολογίου. Έχοντας πρόσβαση στο Smart Connector, το πληκτρολόγιο Logi CREATE ενεργοποιείται αυτόματα και συνδέεται με ασφάλεια με το iPad Pro, όταν τοποθετείται στη θέση πληκτρολόγησης – δεν χρειάζεται σύζευξη Bluetooth. Επίσης, λόγω του ότι η τροφοδοσία του πληκτρολογίου γίνεται από το iPad Pro, δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για το αν το πληκτρολόγιο είναι φορτισμένο ή όχι.

Η Θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την παραγωγικότητα. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει πλήκτρα 19 mm πλήρους μεγέθους, οπίσθιο φωτισμό με δυνατότητα προσαρμογής και διαισθητική διάταξη, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την έκταση του χώρου εργασίας του iPad Pro και τις νέες δυνατότητες του iOS 9. Με τα πλήκτρα συντομεύσεων iOS, έχετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές στην άκρη των δαχτύλων σας.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε στοιχεία ελέγχου αναζήτησης και μέσων απευθείας από το πληκτρολόγιο. Η θήκη παρέχει δύο γωνίες θέασης, για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη μεγάλη και ελκυστική οθόνη του iPad Pro είτε δημοσιεύετε μια ενημέρωση είτε παρακολουθείτε βίντεο ή χρησιμοποιείτε το Apple Pencil, για να κρατήσετε σημειώσεις. Η θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €149,99. Στην Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμη με διαμόρφωση διάταξης για το Η.Β., τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και τις σκανδιναβικές χώρες.

Η Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης

CREATE Any-Angle BlueΗ Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης προσαρμόζεται ανάλογα, όποια και αν είναι η δραστηριότητά σας. Η εύκαμπτη βάση στήριξης της θήκης έχει μια κρυφή άρθρωση που κρατάει σταθερό το iPad Pro σας στην ιδανική γωνία θέασης με εύρος 60 μοιρών. Τοποθετήστε το iPad Pro όρθιο στη βάση στήριξης, για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με άνεση ή σε σχεδόν επίπεδη θέση, για να σχεδιάσετε με το Apple Pencil. Υπάρχει ειδική γωνία για σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή εργασία.

Η Logi CREATE προστατεύει το μπροστά και το πίσω μέρος του iPad Pro σας, χωρίς περιττό όγκο ή βάρος. Η Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €79,99.

Διαθεσιμότητα

Η Θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE και η Προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης υπάρχουν σε ποικιλία χρωμάτων, όπως μαύρο, κόκκινο ή μπλε. Και τα δύο προϊόντα αναμένεται να είναι διαθέσιμα online και στα καταστήματα Apple στις Η.Π.Α. και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας τον Νοέμβριο 2015 ταυτόχρονα με το iPad Pro.

Tags: , , , , , , , Tablets, Το προϊόν της ημέρας

Η AOC αποκαλύπτει την οθόνη υψηλής απόδοσης AG273QZ με QHD, HDR, 240Hz και 0,5ms MPRT

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει μία πρωτοποριακή οθόνη αφιερωμένη στους gamers που αναζητούν εξοπλισμό υψηλής απόδοσης, ιδιαίτερα στους...