Ηands-on: Το iPhone 6S κερδίζει στα σημεία!

Ηands-on: Το iPhone 6S κερδίζει στα σημεία!

iphone-6s-gold-gallery-970-80Μιας και η μοναδική ουσιαστική διαφορά του 6S από το μεγάλο Plus «αδερφάκι» του είναι το μέγεθος της οθόνης (και κατ’ επέκτασης της μπαταρίας), τα χαρακτηριστικά που μας εντυπωσίασαν στα νέα iPhone μοιράζονται στις δυο παρουσιάσεις για να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Το 6S, λοιπόν, μας πρόσφερε η Vodafone, προκειμένου να βεβαιωθούμε πως πρόκειται για μια συσκευή που εξασφαλίζει κυρίαρχο ρόλο στην κομψότητα. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID 2ης γενιάς δεν μας απογοήτευσε ούτε μια φορά, παρέχοντας έναν αξιόπιστο και ταχύτατο τρόπο ξεκλειδώματος του iPhone.

Και αν το chipset Apple A9 με Dual Core CPU στα 1.84GHz, PowerVR GT7600 GPU, M9 συνεπεξεργαστή κίνησης και 2GB RAM σάς ακούγονται ακαταλαβίστικα, αρκεστείτε στο γεγονός πως εγγυώνται μια ασύλληπτα γρήγορης απόκρισης συσκευή με δυνατότητες φορητής… παιχνιδομηχανής!

6sΌπως και το iPhone 6S Plus, το 6S κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές χωρητικότητες 16, 64 και 128GB, με την πρώτη να κρίνεται μάλλον ανεπαρκής για τα δεδομένα της εποχής μας.

– Οθόνη: 4.7 ιντσών, LED IPS, 3D Touch, ανάλυσης 1334×750 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
– Κάμερα: Κύρια κάμερα 12MP με dual-LED flash, λήψη 4Κ video, εμπρόσθια 5MP, λήψη Full HD video
– Διαστάσεις: 138,3×67,1×7,1 χιλ.
– Βάρος: 143 γρ.

Μικρότερο σε οθόνη, μα εξίσου ισχυρό σε τεχνικά χαρακτηριστικά με την Plus έκδοση, το iPhone 6S δίνει έμφαση στην κομψότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post LG LHB655W: Ένα home theater κινηματογραφικού επιπέδου
Next post Ξεκινά η διάθεση του LG Nexus 5X στην Ελλάδα
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!