Philips Moda 27”: H Full HD οθόνη για ατμοσφαιρικό φωτισμό

30 Οκτωβρίου, 2015 No Comments

275C5QHGSW_00-IMS-en_GBΗ MMD παρουσιάζει μία νέα οθόνη 27 ιντσών με σχεδιασμό Moda και Βάση Ambiglow Plus. Εκπέμπει φως πάνω και γύρω από τη βάση που συγχρονίζεται με την εικόνα της οθόνης για μια πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Το φως είναι διαθέσιμο ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ρυθμίσουν το χρώμα και τη φωτεινότητα και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα δωματίου. Με εικόνες ευρείας οθόνης AH-IPS, εξίσου εντυπωσιακές με το σχεδιασμό, η οθόνη είναι ιδανική για να προσθέσει χρώμα στη ζωή των ανθρώπων.

Φωτισμός που καθηλώνει με τη Βάση Ambiglow Plus

Η Βάση Ambiglow Plus δημιουργεί ατμοσφαιρικό φωτισμό για κάθε στιγμή. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τα χρώματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους – για παράδειγμα αναζωογονητικό μπλε κατά τη διάρκεια της ημέρας, μία ζεστή λάμψη το απόγευμα ή μια μαγική ατμόσφαιρα το βράδυ. Και αν οι χρήστες δεν επιθυμούν να επιλέξουν, μπορούν απλά να αφήσουν την οθόνη να εναλλάσσεται μέσα από το χρωματικό φάσμα. Με ρύθμιση του χρονοδιακόπτη, η Βάση Ambiglow μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί αυτόματα για το καλωσόρισμα ή την αφύπνιση και να απενεργοποιηθεί το βράδυ.

Βραβευμένος σχεδιασμός

Η οθόνη Moda 27 ιντσών με βάση Ambiglow Plus έχει τιμηθεί με το βραβείο 2015 Computex d&i για το μοναδικό συνδυασμό σχεδιασμού και εμπειρίας χρήστη. Με προτίμηση στη διακριτική κομψότητα, ο σχεδιασμός Moda λειτουργεί συμπληρωματικά χωρίς να κυριαρχεί στον οικιακό ή εργασιακό χώρο. Με σχεδιασμό 360 μοιρών, η οθόνη φαίνεται όμορφη από όλες τις γωνίες, ενεργοποιημένη ή όχι. Το γυαλί από άκρη έως άκρη και το στενό πλαίσιο – εξαιρετικά λεπτό, μόλις 3,5 χιλιοστά έναντι του πιο σύνηθες 1,5 χιλ. – δημιουργεί ενιαία κομψή εμφάνιση αποτρέποντας κάθε περισπασμό κατά τη θέαση.

«Το βραβείο d&i είναι μια μεγάλη επιβράβευση για την οθόνη», συνεχίζει ο Artem Khomenko. «Για να κερδίσουν ένα από αυτά τα πολυπόθητα βραβεία, τα προϊόντα πρέπει να πληρούν αυστηρά κριτήρια όσον αφορά, για παράδειγμα, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την ποιότητα κατασκευής και επιλογής υλικών. Είμαστε χαρούμενοι που η νέα οθόνη κέρδισε μια τόσο θετική διάκριση από τους κριτές.»

Απόδοση εικόνας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

philipsΟ εντυπωσιακός σχεδιασμός συνδυάζεται με την εξαιρετική απόδοση της οθόνης. Η ανάλυση Full HD εξασφαλίζει ευκρινή εικόνα και η τεχνολογία AH-IPS LCD δίνει στην οθόνη μια υπερευρεία γωνία θέασης με ζωντανές εικόνες υψηλής αντίθεσης ακόμα και στα άκρα. Με την τεχνολογία Flicker-Free, η οθόνη ελαχιστοποιεί φαινόμενα τρεμοπαίγματος που αν και συχνά περνάνε απαρατήρητα, ο αρνητικός αντίκτυπος του τρεμοπαίγματος της οθόνης συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου, προκαλώντας κόπωση στα μάτια και μειώνοντας την παραγωγικότητα και την απόλαυση. Η τεχνολογία Flicker-Free technology διατηρεί την οθόνη σταθερά δυνατή.

Ευκολία στη χρήση

Η Βάση Ambiglow Plus περιλαμβάνει μια διαισθητική λωρίδα αφής για την επιλογή λειτουργιών και χρωμάτων με εύκολη απομνημόνευση κινήσεων αγγίγματος. Η νέα οθόνη διαθέτει επίσης τις καθιερωμένες πλέον τεχνολογίες Philips Smart για εξαιρετική απόδοση εικόνας: το SmartContrast ρυθμίζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για βελτίωση της αντίθεσης σε ψηφιακές εικόνες και video. Υπάρχει ακόμα μια ειδική Economy λειτουργία για την ιδανική προβολή καθημερινών επαγγελματικών εφαρμογών και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Επιπλέον, το SmartImage αναλύει αυτόματα την εικόνα που βλέπουν οι χρήστες και προσφέρει μια σειρά επιλογών για λειτουργίες βάσει συγκεκριμένων εφαρμογών. Και το SmartResponse των 5ms υπερενισχύει αυτόματα τους χρόνους απόκρισης της οθόνης για το gaming ή τα video για την εξάλειψη των απότομων κινήσεων, του time-lag και των φαινομένων ghosting – για ολοζώντανα γραφικά που ενισχύονται ακόμα περισσότερο όταν η Βάση Ambiglow Plus συγχρονίζεται χρωματικά με την οθόνη.

Η νέα οθόνη Philips 275C5QHGSW/00 θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών στις αρχές Νοεμβρίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 389€.

Tags: , , , , Το προϊόν της ημέρας, Υπολογιστές

Γερμανός: 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας κλείνει το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα

40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά συμπληρώνει το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Από ένα κατάστημα το 1980 στο κέντρο...