ΑΜΥ: Τα προϊόντα Skullcandy “ανεβάζουν” τα decibel!

10 Σεπτεμβρίου, 2015 No Comments

CRUSHER_S6SCGY-366_11_1100_Angle_GrayΖήστε την ηχητική εμπειρία με τα νέα προϊόντα Skullcandy, που συνδυάζουν νεανικό στυλ και ηχητική απόδοση και διατίθενται στην Ελλάδα από την ΑΜΥ Α.Ε. Για όσους παίζουν με τα πάντα, εκτός από την ποιότητα του ήχου τους!

Η Skullcandy είναι μία αμερικάνικη εταιρεία που πλέον έχει εδραιώσει την παρουσία της στον κόσμο των ακουστικών και των ηχείων υψηλής ποιότητας. Το μυστικό της επιτυχίας των προϊόντων της Skullcandy έγκειται στο γεγονός ότι μπορούν να συνδυάζουν δυνατά χαρακτηριστικά, νεανικό design, κρυστάλλινη ηχητική απόδοση και προπάντων εργονομία που καλύπτει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Τα προϊόντα της Skullcandy διαθέτουν… «προσωπικότητα», η οποία δεν εξαντλείται μόνο στον επιθετικό τους σχεδιασμό. Αντιπρόσωπος της SkullCandy για την Ελλάδα είναι η AMY A.E.

SkullCandy Crusher

Η γκάμα των προϊόντων της SkullCandy καλύπτει τις απαιτήσεις κάθε χρήστη, με προϊόν «ναυαρχίδα» τα Crusher, τα ακουστικά που προσφέρουν μία νέα διάσταση στην ακουστική εμπειρία, καθώς τα ear-cups πάλλονται, ακολουθώντας το ρυθμό του μπάσου, ενώ παράλληλα, o έλεγχός του βρίσκεται στα χέρια σας, με τη βοήθεια του slider bass control στην πίσω πλευρά του αριστερού ακουστικού. Premium κατασκευή, αποσπώμενο καλώδιο και εργονομικός σχεδιασμός ολοκληρώνουν το απόλυτο must-have headset και το χρίζουν… αυτοκράτορα του μπάσου!

SkullCandy Uproar

Uproar BT_Locals Only Multi White_3-4_Rev 1_S5URHW-514newΓια όσους αναζητούν κάτι πιο… προσγειωμένο στην τιμή, αλλά εξίσου δυνατό από άποψη επιδόσεων, η Skullcandy διαθέτει τα Uproar headphones, τα οποία είναι εξοπλισμένα με μπαταρία που αντέχει περισσότερες από 10 ώρες, όπως επίσης, εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας με όλες τις φορητές συσκευές σας (smartphones, tablets, laptops κ.ά.), χάρη στην υποστήριξη Bluetooth. Παράλληλα, επιτρέπουν εύκολο χειρισμό της έντασης του ήχου και του μικροφώνου, μέσω του onboard remote.

SkullCandy Shrapnel 

Shrapnel_Black Black_BT Speaker_3-4_Loop_S7SHGW-343Τοποθετήστε το σε απόσταση έως και 10 μέτρα από οποιαδήποτε Bluetooth συσκευή (π.χ. το κινητό σας) και απολαύστε ήχο που ξαφνιάζει με την έντασή του όποιον συνειδητοποιήσει πως αναπαράγεται από μια τόσο μικρή φορητή συσκευή. Αν, μάλιστα, ενεργοποιήσετε το Stayloud προφίλ, τα decibel απογειώνονται, γεγονός που καθιστά το Sharpnel ιδανικό για εξωτερικούς χώρους.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία διαρκεί μέχρι και 12 ώρες (σε μια λογική στάθμη έντασης ήχου!), ενώ μπορείτε να αλλάζετε τραγούδια, να απαντήσετε ή να απορρίψετε κλήσεις από το πολυτάλαντο Sharpnel. Αν συνυπολογίστε πως είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικό σε κακομεταχείριση και… κακοπροαίρετες πιτσιλιές νερού, τότε έχετε τον αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή κάθε αυτοσχέδιου party!

Tags: , , , , , , Εικόνα και ήχος, Ηχος, Το προϊόν της ημέρας

Samsung Galaxy Tab S6 Lite: Light συσκευή για heavy users!

Οικονομικότερο από το Tab S6, μα διατηρώντας κάποια από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το πολυτάλαντο S Pen, το...