Νέο Optimus Hub από την LG

14 Οκτωβρίου, 2011 No Comments

Η LG Electronics, παρουσιάζει το Optimus Hub (LG Univa E510), την πιο πρόσφατη προσθήκη στην πετυχημένη σειρά smartphones της οικογένειας Optimus, το οποίο διαθέτει ενισχυμένες δυνατότητες ανταλλαγής αρχείων πολυμέσων και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το LG Optimus Hub στηρίζεται στην πλατφόρμα Android 2.3 Gingerbread και ενσωματώνει οθόνη αφής τύπου HVGA μεγέθους 3,5 ιντσών με φωτεινότητα 550nits.

«Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα κινητά τους τηλέφωνα για να βλέπουν και να ανταλάσσουν περιεχόμενο», δήλωσε ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) Director για την Ελλάδα και την Κύπρο. «Με το LG Optimus Hub, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια ψηφιακά συνδεδεμένη ζωή, καθώς μπορούν να ανταλλάσουν περιεχόμενο με τους φίλους τους μέσω κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, πιο εύκολα από ποτέ».

Η λειτουργία WiFi Cast του Optimus Hub επιτρέπει στους χρήστες την ασύρματη ανταλλαγή πλήθους περιεχομένων, όπως ταινίες, τραγούδια και φωτογραφίες, μεταξύ συμβατών φορητών συσκευών. Επιπλέον, η φιλική στη χρήση λειτουργία Smart Share UI (DLNA) παρέχει τη δυνατότητα για εύκολη ανταλλαγή περιεχομένου μεταξύ κινητών τηλεφώνων και τηλεοράσεων, ενώ η λειτουργία Onscreen Phone επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η LG, έχει ενισχύσει επίσης την αποδοτικότητα της μπαταρίας του Optimus Hub, προσθέτοντας τη δυνατότητα διαχείρισης ενέργειας με βάση το χρόνο που το κινητό παραμένει σε ανενεργή κατάσταση (idle-based), χαρακτηριστικό το οποίο αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου smartphone έως και 30% περισσότερο. Επιπλέον, η βελτιστοποιημένη λειτουργία απόκρισης της οθόνης αφής, επιτρέπει στο Optimus Hub να ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές των χρηστών, προσφέροντας υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης αφής.

Με το νέο Optimus Hub, η LG εισάγει μία πιο ευέλικτη πλατφόρμα ασύρματης ανταλλαγής περιεχομένου στη φορητή επικοινωνία, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες εν κινήσει

Tags: Κινητή Τηλεφωνία, Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Γερμανός: 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας κλείνει το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα

40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά συμπληρώνει το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Από ένα κατάστημα το 1980 στο κέντρο...