Κορυφαία tablets στη Vodafone μόνο με 79€

Ιούνιος 19, 2015 No Comments

DELTIO TYPOY 1366x768Στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, όλοι μπορούν να αποκτήσουν τα κορυφαία Tablets της αγοράς και να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο εύκολη, σε συνδυασμό με το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Η Vodafone διαθέτει ποικιλία από 3G και 4G Tablets που υποστηρίζουν και Wi-Fi με τη ποιότητα των μεγαλύτερων κατασκευαστών, όπως Samsung, Apple και Alcatel, καθώς και τα αξιόπιστα Vodafone Tablets, μόνο από 79€.

Τα Tablets δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να ψυχαγωγούνται, να ενημερώνονται αλλά και εργάζονται, κάθε στιγμή από όπου κι αν βρίσκονται, γρήγορα και εύκολα. Η Vodafone για να κάνει ακόμα καλύτερη την εμπειρία αυτή, με κάθε αγορά Tablet από τα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, προσφέρει σε όλους:

 – 5GB δωρεάν για 2 μήνες, για να σερφάρουν εντός & εκτός σπιτιού
Περιεχόμενο αξίας 30€, εντελώς δωρεάν για ταινίες, περιοδικά αλλά και e-books
– Αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ με αδιάβροχη θήκη PURO για όλα τα tablets 7’’, 8’’ &10’’ στη μοναδική τιμή των 19,90€ και δώρο powerbank 5200mAh αξίας 17,90€!

Tags: , , , , , , , Tablets, Το προϊόν της ημέρας

Η νέα γενιά LG outdoor display είναι ανθεκτική στον καιρό και τις δύσκολες συνθήκες

Η νέα οθόνη outdoor LG 55XE4F από την LG Electronics (LG) διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό που διευκολύνει την εγκατάσταση, τη...