Το νέο MLS iQTalk Onyx στο Γερμανό στα 249€

Απρίλιος 22, 2015 No Comments

Το νέο smartphone MLS iQTalk Onyx, με εντυπωσιακή οθόνη 5,5 ιντσών, κάμερα 13MP και απεριόριστες δυνατότητες, έρχεται σε αποκλειστικότητα από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός στην τιμή των 249€.

Με μεγάλη οθόνη 5.5’ και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, το MLS iQTalk Onyx αποτελεί το ιδανικό Smartphone για πραγματικά άνετο σερφάρισμα στο Internet και παρακολούθηση βίντεο με υψηλή ευκρίνεια. Η συσκευή διαθέτει κύρια κάμερα 13MP για ολοζώντανες φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και μπροστινή κάμερα 3.2MP για απίθανες selfies και βίντεο-κλήσεις.

Το MLS iQTalk Onyx διαθέτει, επίσης, μεγάλη μνήμη 16GB για να μπορεί κανείς να αποθηκεύει εύκολα τις αγαπημένες του φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές, τραγούδια και παιχνίδια. Η συσκευή υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο, ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

Η προσωπική βοηθός MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), με τις λειτουργίες MLS Pedia, MLS Translate και MLS Caller ID, διευκολύνει το χρήστη και κάνει το MLS iQTalk Onyx να ξεχωρίζει. Μέσω φωνητικής εντολής στα ελληνικά μπορεί να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMS και email, να ανεβάσει post στο Facebook, να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, αλλά και να βρει πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης.

Το MLS iQTalk Onyx διατίθεται στα 249€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μαζί με τη συσκευή δώρο ένα MLS Destinator Talk&Drive αξίας 49€.

Tags: , , , Κινητή Τηλεφωνία, Το προϊόν της ημέρας

IP κάμερες: Παρακολουθήστε τον χώρο σας… «έξυπνα»

Οι νέες KasaIPκάμερες της TP–Linkδεν προσφέρουν απλά μια αξιόπιστη απομακρυσμένη εποπτεία του χώρου σας, αλλά ένα σύνολο από… ευφυείς...