ZTE Blade Α450: Το πιο προσιτό 4G smartphone στο Γερμανό!

ZTE Blade Α450: Το πιο προσιτό 4G smartphone στο Γερμανό!

Ψάχνετε για ένα οικονομικό smartphone με οθόνη 5 ιντσών; Στον Γερμανό Θα βρείτε το πιο φθηνό 4G Smartphone της αγοράς, το ZTE Blade A450, με 4απύρηνο επεξεργαστή & μοντέρνο στυλ στην τιμή των 129 ευρώ. Μια συσκευή με προηγμένα χαρακτηριστικά, ιδανική για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, από την διασκέδαση μέχρι την εργασία.Το ZTE Blade A450 έχει ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz για εντυπωσιακές επιδόσεις και ταχύτατο multitasking, χωρίς διακοπές.

Η συσκευή διαθέτει, επίσης, λειτουργικό Android 4.4.4. KitKat, κάμερα 5MP, μνήμη 8GB, ραδιόφωνο, αλλά και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Με το ZTE Blade Α450 ο Γερμανός εμπλουτίζει με μια ακόμα πρωτοποριακή συσκευή τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας παράλληλα τις αποκλειστικότητες σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές.

Έτσι μπορούν οι πελάτες του να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet με το 4G δίκτυο της Cosmote που είναι διαθέσιμο στο 70% του πληθυσμού της χώρας.

Το ZTE Blade Α450 διατίθεται σε μαύρο ή λευκό, στα 129€ ή δωρεάν με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Plus στο δίκτυο καταστημάτων Γερμανός.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Samsung Galaxy S6 edge:Η καλύτερη συσκευή στο MWC 2015
Next post GSmart Mika M3:Το budget-friendly κινητό της Gigabyte!
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!