Nέα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG

Nέα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG

Η LG παρουσίασε δύο νέα μοντέλα πλυντηρίων – στεγνωτηρίων, τα LG F1695RDH και LG F1496AD3. Η προηγμένη τεχνολογία και οι καινοτόμες λειτουργίες που ενσωματώνουν τα νέα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία.

Τα νέα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG F1695RDH και F1496AD3 διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive για την καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας των υφασμάτων. Ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτει η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive έχει τη δυνατότητα προσαρμογής της κίνησης και της ταχύτητας του κάδου ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Χάρη στον καινοτόμο κινητήρα Inverter Direct Drive οι νέες οικιακές συσκευές της LG προσφέρουν σταθερότητα, αξιοπιστία και λιγότερες δονήσεις κατά την πλύση και το στέγνωμα, ενώ επιπλέον παράγουν πολύ λιγότερο θόρυβο. Τέλος, ο μοναδικός κινητήρας Inverter Direct Drive της LG διαθέτει 10-ετή εγγύηση και πιστοποίηση της γερμανικής ένωσης VDΕ.

Το μοντέλο LG F1695RDH έχει επιπλέον ενσωματωμένη την τεχνολογία Eco Hybrid δίνοντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα από δύο λειτουργίες στεγνώματος και να επιλέξει την εξοικονόμηση νερού ή χρόνου. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία TrueSteam, η οποία εξαλείφει τα αλλεργιογόνα στοιχεία έως και 99,9% και ανανεώνει τα ρούχα απομακρύοντας τις τσακίσεις και τις οσμές. Με μεγάλη χωρητικότητα 12 κιλών πλύσης και 8 κιλών στεγνώματος σε μια συσκευή κανονικών διαστάσεων, το νέο πλυντήριο – στεγνωτήριο βοηθά αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση χώρου και χρημάτων μειώνοντας δραστικά τη συχνότητα των πλύσεων ενός μέσου νοικοκυριού. Τέλος, με την επιλογή προγράμματος «Πλύσιμο+Στέγνωμα» με το πάτημα ενός κουμπιού, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα, εύκολα, με ένα πρόγραμμα, να απολαύσει ρούχα στεγνά και καθαρά. Επιπλέον, με χωρητικότητα 8 κιλά για πλύση & 4 κιλά για στέγνωμα, το μοντέλο LG F1496AD3 εμπρόσθιας φόρτωσης αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές με μικρότερες ανάγκες πλύσης στην καθημερινότητά τους, διαθέτοντας και οθόνη πίνακα χειρισμού στα ελληνικά.

Τέλος, τα νέα μοντέλα πλυντηρίων – στεγνωτηρίων της LG ενσωματώνουν τη λειτουργία Smart Diagnosis™, η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις περισσότερες μικρές βλάβες, απαλλάσσοντας τον χρήστη από το κόστος και την αναστάτωση της επίσκεψης ενός τεχνικού και μια μεγάλη ποικιλία στην επιλογή προγραμμάτων πλύσης αλλά και στεγνώματος που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητας. Τέλος, διαθέτουν κομψό και υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, ενώ είναι εξοπλισμένα με πλήκτρα αφής για κάθε λειτουργία και οθόνη LED για εύκολο χειρισμό.

Τα νέα πλυντήρια – στεγνωτήρια F1695RDH και F1496AD3 της LG είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Τηλέμετρο Laser της Nikon
Next post To LG G3 S διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!