Limited θήκες για το Toshiba Encore

Limited θήκες για το Toshiba Encore

H Toshiba παρουσιάζει σε συνεργασία με το εργαστήρι Craftwork, μια limited σειρά καλυμμάτων για το tablet Encore με Windows 8.1.

Η Toshiba ανακοινώνει τη συνεργασία της με το designer brand Morrows από την Τσεχία και το εργαστήρι Craftwork για μια limited σειρά από καλύμματα για το 8” Encore tablet με Windows 8.1.

Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει μια limited σειρά καλυμμάτων για το Encore tablet. Τα καλύμματα έχουν σχεδιαστεί από το design studio Morrows στην Τσεχία και έχουν παραχθεί στο προστατευμένο εργαστήριο Craftwork . Το μινιμαλιστικό αλλά πρακτικό κάλλυμα είναι δουλειά της designer Barbara Slezákova και εντυπωσιάζει από την πρώτη χρονιά με την απλότητα και τα ζωντανά του χρώματα. Είναι κατασκευασμένο από τσόχα, υλικό που ενδείκνυται καθότι είναι υλικό που βάφεται και συντηρείται εύκολα.

Τα καλύμματα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε τέσσερα χρώματα– απαλό πράσινο, κόκκινο, γκρι και μαύρο. Με αυτόν τον τρόπο οι καταναλωτές μπορούν να συνδυάσουν το Encore tablet με το χρώμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους.

Το Encore tablet είναι τελειοποιημένο για χρήση Windows 8.1 με ενσωματωμένες λειτουργίες και εφαρμογές για παραγωγικότητα και διασκέδαση. Αυτό το εξαιρετικά φορητό tablet είναι ιδανικό για όποιον χρειάζεται μία μόνο συσκευή για παραγωγικότητα και διασκέδαση. Με μία πλήρη προεγκατεστημένη έκδοση Microsoft Office, οι χρήστες μπορούν να δουλέψουν οπουδήποτε με όλα τα έγγραφα που χρησιμοποιούν συνήθως. Με το Encore tablet μπορείτε με ευκολία να ακούτε μουσική, να βγάζετε φωτογραφίες, να μιλάτε στο Skype, να παρακολουθείτε ταινίες ή να διαβάζετε στο δρόμο – αυτές είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που μπορεί να χειριστεί το Encore tablet με ευκολία.

Η Morrows δε φοβάται να πειραματιστεί ωστόσο κρατάει τις βασικές της αρχές που είναι η απαλότητα και η λιτότητα στο σχεδιασμό. Όλα τα προϊόντα τους είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στο δικό τους εργαστήρι (Craftwork), πράγμα που ισχύει και για το κάλυμμα του Encore. Περισσότερα από 100 limited edition καλύμματα της Morrows θα διατίθενται στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Νέο smartphone Xperia T3 της Sony
Next post Νέος και οικονομικός iMac
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!