Το SoundBar NB4540 της LG

Το SoundBar NB4540 της LG

Η LG παρουσίασε το SoundBar NB4540, μια νέα προηγμένη ηχομπάρα που έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τον ήχο των σύγχρονων επίπεδων τηλεοράσεων. Η τελευταία αυτή προσθήκη στον κατάλογο των προϊόντων ήχου της κορεατικής εταιρείας έχει συνολική ισχύ 320W, διάταξη 4.1 καναλιών και ξεχωριστό μετατροπέα Hi-Fi DAC, προσφέροντας μια πραγματική κορυφαία ηχητική εμπειρία. Χάρη στις μικρές της διαστάσεις και τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, η NB4540 αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για τις τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν λεπτό πλαίσιο.
Με διάταξη 4.1 καναλιών, ισχύ 320W και ασύρματο subwoofer για καλύτερη απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων, η ηχομπάρα NB4540 μπορεί να συνδυαστεί με πολλές τηλεοράσεις διαφορετικών διαστάσεων με επίπεδη οθόνη. Η προσθήκη του Hi-Fi DAC 4 εγγυάται πεντακάθαρο ήχο υψηλής πιστότητας, ο οποίος διακρίνεται για τη φυσικότητα και την ακριβή απόδοση κάθε ηχητικής λεπτομέρειας.
«Η ηχομπάρα NB4540 συνδυάζει με τρόπο μοναδικό τις όμορφες σχεδιαστικές γραμμές με την κορυφαία τεχνολογία ήχου,» δήλωσε ο κ. Κουτελός, Head of Consumer Electronics HE, LG Electronics Hellas. «Ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας είναι να προσφέρουμε προϊόντα ήχου που ενσωματώνουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Η εκπληκτική ηχομπάρα NB4540 αντανακλά αυτή ακριβώς τη δέσμευση της LG».
Με ύψος μόλις 35 χιλιοστά, η κομψή ηχομπάρα της LG μπορεί να σταθεί ισάξια δίπλα στις επίπεδες τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς, ενώ οι λιτές σχεδιαστικές γραμμές και το γυαλιστερό σκούρο ασημί χρώμα της επιτρέπουν να ταιριάξει απόλυτα με την αισθητική κάθε χώρου. Με δυνατότητα τοποθέτησης κάτω από την τηλεόραση ή επάνω στον τοίχο, η ηχομπάρα NB4540 δείχνει και ακούγεται εκπληκτικά, ενώ παράλληλα η τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης απαλλάσσει το χώρο από περιττά καλώδια. Η λειτουργία LG Sound Sync δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να συνδέσει το SoundBar στη συσκευή της τηλεόρασης χωρίς καλώδιο, ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth επιτρέπει το streaming από το tablet ή το smartphone.
Για τις σχετικά πιο μικρές τηλεοράσεις, η LG προσφέρει το μοντέλο LG NB4540, το οποίο διαθέτει επίσης διάταξη 4.1 καναλιών, ισχύ εξόδου 320W, και λειτουργίες Sound Sync και Bluetooth για άνετο streaming από εξωτερικές ψηφιακές πηγές.
Η ηχομπάρα LG NB4540 είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Αντικαταστήστε τον παλιό σας πλοηγό
Next post Sapphire: Με νέες κάρτες γραφικών
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!