Νέα υπηρεσία music streaming “WIND AKAZOΟ”

Νέα υπηρεσία music streaming “WIND AKAZOΟ”

Απεριόριστη μουσική απολαμβάνουν οι συνδρομητές WIND κινητής, σταθερής και internet, μέσω της νέας υπηρεσίας WIND ΑΚΑΖΟΟ.

Η νέα music streaming υπηρεσία προσφέρει στους συνδρομητές της WIND άμεση πρόσβαση σε βιβλιοθήκη με περισσότερα από 15.000.000 τραγούδια, με πλούσιο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και τη δυνατότητα να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται οποιαδήποτε στιγμή τις δικές τους playlist από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούν, Smartphone, Tablet ή υπολογιστή.

Οι συνδρομητές WIND μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία Δωρεάν για 30 ημέρες,  απολαμβάνοντας απεριόριστη μουσική χωρίς χρέωση δεδομένων έως και τις 30/06/2014.

Επίσης, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, για κάθε νέα ενεργοποίηση συμβολαίου* στο οικονομικό πακέτο W και με τη χρήση ειδικού κωδικού, η υπηρεσία παρέχεται απολύτως δωρεάν για 12 μήνες.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της υπηρεσίας ο Βασίλης Γερογιάννης, Mobile Data & VAS Marketing Senior Manager WIND, δήλωσε: «O τρόπος με τον οποίο ακούμε μουσική έχει αλλάξει. Τα Smartphones και το Mobile Internet μάς δίνουν πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια κάθε στιγμή, όπου κι αν βρισκόμαστε. Με την υπηρεσία WIND Akazoo, προσφέρουμε στους συνδρομητές μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική από όλες τις έξυπνες συσκευές τους, να ανακαλύπτουν νέα είδη μουσικής και να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.»

Από την πλευρά της Internetq PLC, της εταιρείας που παρέχει την υπηρεσία απεριοριστής μουσικής Akazoo, o Απόστολος Ζερβός, SVP Akazoo, υπογράμμισε: «Ως η πρώτη εταιρεία διάθεσης απεριόριστης μουσικής streaming στην Ελλάδα, η δέσμευσή μας στην εισαγωγή χρηστών στο νέο τρόπο μουσικής απόλαυσης είναι μεγάλη και πιστεύουμε ότι η νέα συνεργασία με τη WIND σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της μουσικής εμπειρίας, προσφέροντας μια εύκολα προσβάσιμη και ελκυστική υπηρεσία σχεδιασμένη στα μέτρα των Ελλήνων μουσικόφιλων.»

Για να αποκτήσουν την υπηρεσία WIND AKAZOO οι συνδρομητές WIND  χρειάζεται να επισκεφθούν το wind.akazoo.com και να ενεργοποιήσουν το πακέτο που τους ταιριάζει: Standard για πρόσβαση μόνο από browser με 3,99€/μήνα ή Premium για πρόσβαση από browser και εφαρμογή για Android (τηλέφωνο & tablet) και iPhone με €6,99/μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Εναλλακτικός Άγιος Βαλεντίνος από την Toshiba
Next post LG G pro 2 με λειτουργία Knock Code
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!