Intersys: Ο πρώτος διαγωνισμός για έφηβους Dj

Intersys: Ο πρώτος διαγωνισμός για έφηβους Dj

Η Intersys A.E., ανακοίνωσε τον διαγωνισμό MY MUSIC, MY MIX, MY PIONEER, που είναι ο πρώτος διαγωνισμός για έφηβους DJs στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός διενεργείται μέσω της Ελληνικής σελίδας της Pioneer στo Facebook, http://www.facebook.com/pioneerFans και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, την τελευταία ημέρα του τριήμερου event παρουσίασης των προϊόντων Pioneer Dj σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο The Mall Athens.

Οι συμμετέχοντες, καλούνται να δημιουργήσουν ένα Dj Mix της αρεσκείας τους διαρκείας 10-15 λεπτών και να ανεβάσουν το URL του στην ειδική εφαρμογή στην σελίδα της Pioneer στο Facebook. Το Dj mix που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει ένα controller Pioneer WeGo2 και τα 5 επόμενα από ένα ζευγάρι ακουστικά Dj Pioneer HDJ-500.

Για την διευκόλυνση συμμετοχής στον διαγωνισμό, έχει δημιουργηθεί το κανάλι My Pioneer – Greece στο YouTube, όπου θα δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, εκπαιδευτικές εκπομπές με παρουσιαστή τον Deejay Nic, που θα παρουσιάζει τις βασικές αρχές του DJing και τα νέα για την πορεία του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται το τριήμερο 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2014 στο The Mall Athens, όπου θα υπάρχει περίπτερο της Pioneer με πληθώρα μοντέλων controllers και οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά, να ακούσουν και να δοκιμάσουν τις ηχητικές δυνατότητες μίξης της σειράς controllers Pioneer Dj από μία ομάδα έμπειρων Djs με επικεφαλής τον Deejay Nic.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Toshiba L Series
Next post Νέο Samsung Smart TV SDK 5.0
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!