Σαρωτής Epson Perfection V550 Photo

Αύγουστος 5, 2013 No Comments

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της σαρωτή φωτογραφιών, που επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες απευθείας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθεσίες κοινής χρήσης φωτογραφιών στο web και σε άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud. Καθώς διαθέτει την τεχνολογία Digital ICE, που αφαιρεί τη σκόνη και τις γρατσουνιές από φθαρμένα φιλμ, ο Perfection V550 Photo είναι ο ιδανικός σαρωτής φωτογραφιών για τους λάτρεις των φωτογραφιών που θέλουν να βελτιώσουν τη συλλογή τους.

Η λειτουργία Epson Easy Photo Scan επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται πολύ πιο εύκολα τις φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά τους ανεβάζοντας τις σαρωμένες φωτογραφίες απευθείας σε επιλεγμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τοποθεσίες κοινής χρήσης φωτογραφιών στο web, όπως το Facebook ή το Picasa. Επιπλέον, η τεχνολογία Digital ICE αφαιρεί αυτόματα τη σκόνη, τις ατέλειες, τις γρατσουνιές και τις δαχτυλιές από το σαρωμένο φιλμ, χωρίς να χρειάζεται χρονοβόρο μη αυτόματο ρετουσάρισμα.

Με ανάλυση 6.400 dpi, οπτική πυκνότητα 3,4 Dmax και ενσωματωμένη μονάδα σάρωσης διαφανειών, αυτός ο σαρωτής φωτογραφιών μπορεί να σαρώσει εύκολα μεγάλη γκάμα μέσων –από τυπικές φωτογραφίες, εφημερίδες και αφίσες μεγέθους A2 μέχρι λωρίδες φιλμ, διαφάνειες και φιλμ μεσαίου φορμάτ– με γρήγορα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Ο Lee Withers, Product Manager στην Epson Europe, επισημαίνει: «Καθώς διαθέτει τεχνολογία και λογισμικό για την επιδιόρθωση και την αποκατάσταση των αυθεντικών φωτογραφιών, αυτός ο σαρωτής φωτογραφιών υψηλής ποιότητας είναι ιδανικός για όποιον έχει μια συλλογή φωτογραφιών με αναμνήσεις, τις οποίες θέλει να ξαναζωντανέψει. Χάρη στην τεχνολογία ReadyScan LED της Epson, ο σαρωτής αυτός είναι έτοιμος να δουλέψει λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφού ενεργοποιηθεί, επομένως δεν απαιτείται αναμονή για προθέρμανση».

Tags: , , Εικόνα και ήχος, Το προϊόν της ημέρας

Η Dell Technologies προωθεί τον πραγματικό μετασχηματισμό με νέες λύσεις αποθήκευσης

Η Dell Technologies ανακοινώνει νέες και προηγμένες λύσεις αποθήκευσης, διαχείρισης και προστασία δεδομένων, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα την αξία...