Νέοι υπολογιστές Quest με Intel Core 4ης γενιάς

Ιούνιος 19, 2013 No Comments

Ο νέος Quest Xpand Ingenious είναι σχεδιασμένος για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Εξοπλισμένος με τον νέο επεξεργαστή Intel Core i5, προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα για πιο δημιουργική εργασία, καθώς και την ευκαιρία να απολαύσει multimedia υλικό υψηλής ανάλυσης και να γνωρίσει όλα τα νέα παιχνίδια. Ιδανικός για όσους θέλουν έναν ισχυρό υπολογιστή, στην αιχμή της τεχνολογίας, το νέο μοντέλο υποστηρίζεται από εγγύηση 2 ετών με παραλαβή και επιστροφή στο χώρο του πελάτη για εργασία και ψυχαγωγία χωρίς άγχος.

Η σειρά Quest Xpand Gamestation εμπλουτίστηκε με δύο νέους υπολογιστές, τον Quest Xpand Gamestation Xtreme και τον Quest Xpand Gamestation Power.

Ο νέος Quest Xpand Gamestation Xtreme προορίζεται για τους gamers οι οποίοι θέλουν τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις απολαμβάνοντας τα τελευταία παιχνίδια στο μέγιστο. Με τον νέο επεξεργαστή Intel Core i7, την πανίσχυρη κάρτα γραφικών GeForce GTX660 2GB, δίσκο SSD 250GB και μνήμη 16GB στα 1600MHz ο νέος Gamestation Xtreme προσφέρει την απόλυτη απόδοση σε τρισδιάστατα γραφικά με εκτυφλωτικές ταχύτητες μετατρέποντας το gaming σε Xtreme εμπειρία.
Ο νέος Quest Xpand Gamestation Power αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για την υψηλότερη gaming εμπειρία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με τον νέο επεξεργαστή Intel Core i5, την κάρτα γραφικών GeForce GTX660 2GB (ίδια με το ακριβότερο μοντέλο Gamestation Xtreme), δίσκο SSD και μνήμη 8GB στα 1600MHz, ο νέος Gamestation Power προσφέρει την πιο δυνατή εμπειρία gaming σε εκπληκτική τιμή. Και οι δύο νέοι Quest Xpand Gamestation υποστηρίζονται από εγγύηση 2 ετών με παραλαβή και επιστροφή στο χώρο του χρήστη για gaming χωρίς τέλος.

Ο νέος Quest X είναι ιδανικός για τους χρήστες που θέλουν να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων, με το απόλυτα χαμηλότερο κόστος. Εξοπλισμένος με νέο επεξεργαστή Intel Core 4ης γενιάς, υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες SATA 3 και USB 3.0 ενώ η πολύ χαμηλή τιμή του το κάνει κατάλληλο για επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους.

Oι νέοι υπολογιστές Quest είναι ήδη διαθέσιμοι στο www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, καθώς και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies.

Tags: , , , , Το προϊόν της ημέρας, Υπολογιστές