Samsung: Νέα σειρά laser εκτυπωτών

Samsung: Νέα σειρά laser εκτυπωτών

Η Samsung ανακοινώνει την κυκλοφορία τεσσάρων νέων σειρών mono laser εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, που θα βοηθήσουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους και να περιορίσουν τις λειτουργικές τους δαπάνες.

Ισχυρές επιδόσεις μέσω του επεξεργαστή 600MHz CoretexA5
Η εξαιρετική απόδοση και η αξιοπιστία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Xpress M28x5/26×5. Τα νέα εκτυπωτικά μηχανήματα λειτουργούν με τον ισχυρό επεξεργαστή 600MHz CoretexA5 και διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα μνήμης για ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και 28 σελίδες το λεπτό (PPM). Με τη σειρά Xpress M28x5/26×5 μπορείτε να τυπώσετε σε διάφορους τύπους χαρτιού, ακόμα και μεγάλου βάρους (έως 220γρ), με εύκολη και άμεση τοποθέτηση στην κασέτα χαρτιού ή στο δίσκο πολλαπλών χρήσεων.

Οι νέοι εκτυπωτές διαθέτουν επίσης τη μοναδική τεχνολογία ReCP της Samsung (Rendering Engine for Clean Pages) βελτιώνοντας συνολικά την ποιότητα και τη φωτεινότητα των εκτυπώσεων, προσφέροντας κάποια από τα πλέον υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε επαγγελματικό εκτυπωτή.

Ανταγωνιστικό κόστος
Η σειρά Xpress M28x5/26×5 σχεδιάστηκε για να είναι οικονομικά ανταγωνιστική και, παράλληλα, φιλική προς το περιβάλλον.

Με τη χρήση του Easy Eco Driver, η σειρά M28x5/26×5 δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε επιλεγμένες ρυθμίσεις για να διαχειριστείτε τα έξοδα εκτύπωσης. Για παράδειγμα, μέσω της καρτέλας του Eco Driver, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ρυθμίσεις για να αποφύγουν την εκτύπωση περιττών κειμένων ή εικόνων και έτσι να κάνουν οικονομία τόσο σε μελάνια όσο και σε χαρτί. Παράλληλα, η εκτύπωση διπλής όψης προσφέρει επιπλέον οικονομία.

Με το πλήκτρο One Touch Eco, οι εκτυπωτές έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν διαφορετικές σελίδες σε μία, εξοικονομώντας χρόνο, χαρτί και toner, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο, η σειρά Xpress M28x5/26×5 απαιτεί λιγότερες αντικαταστάσεις στο toner και έτσι μειώνει το συνολικό κόστος χρήσης του εκτυπωτή.

Εύκολη εκτύπωση
Με τη χρήση του λογισμικού Easy Printer Manager, η σειρά Xpress M28x5/26×5 σας βοηθάει να παρακολουθείτε τα στατιστικά χρήσης του εκτυπωτή, καθώς και να βλέπετε στοιχεία για τη συντήρηση του μέσα από ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης.

Τα ευέλικτα αυτά μηχανήματα, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής, συνδέονται επίσης πολύ εύκολα με συσκευές όπως smartphones, notebooks, tablets και Η/Υ. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν, να σκανάρουν και να στείλουν φαξ από οποιαδήποτε mobile συσκευή έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Samsung Mobile Print.

«Το κόστος, η αξιοπιστία, η απόδοση και η παραγωγικότητα αποτελούν πλέον τα βασικά κριτήρια απόφασης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις,» δηλώνει ο JooSang Eun, Senior Vice President του Τμήματος Printing Solutions της Samsung Electronics. «Με ηγετική θέση στην κατηγορία των Α4 laser εκτυπωτών, ενισχύουμε τις διαθέσιμες επιλογές με οικονομικές λύσεις εξαιρετικής απόδοσης που προσφέρουν επιδόσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μας».

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Μεγάλος Διαγωνισμός Electronet
Next post Νέα σειρά Satellite C της Toshiba
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!