Έξυπνο σπίτι από την LG

Έξυπνο σπίτι από την LG

Η LG διαθέτει μια πλήρη σειρά έξυπνων οικιακών συσκευών υψηλής απόδοσης, οι οποίες προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, διευκολύνουν την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής.

Το Door-in-Door ψυγείο, το πλυντήριο τεχνολογίας 6 Motion Direct Drive, ο φούρνος Charcoal Lighting Heater, η σκούπα ρομπότ HOM-BOT SQUARE, η ηλεκτρική σκούπα KOMPRESSOR™ και το πλυντήριο πιάτων TrueSteam™ αποτελούν όλα οικιακές συσκευές πολύ υψηλών επιδόσεων και απόδοσης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή καθενός από τα μοναδικά αυτά προϊόντα έχει γίνει με γνώμονα την υγεία του καταναλωτή και την προστασία του περιβάλλοντος. Τελικά, οι έξυπνες οικιακές συσκευές της LG προσφέρουν στον καταναλωτή την απόλυτη άνεση, επιτρέποντάς του να συγκεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία.

«Οι έξυπνες και διαφοροποιημένες οικιακές συσκευές της LG προσθέτουν στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών μεγάλη αξία και απτά πλεονεκτήματα,» δήλωσε ο κ. Seong-jin Jo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Home Appliance Company. «Τα προηγμένα αυτά προϊόντα της LG έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να προσφέρουν οικονομία, άνεση και υψηλή απόδοση, βοηθώντας τον καταναλωτή να διατηρεί το σπίτι του καθαρό και οργανωμένο. Η LG είναι σταθερά προσανατολισμένη στη βελτίωση της ζωής μας μέσα από κορυφαίες και ευφυείς τεχνολογικές λύσεις. Πιστεύουμε ότι τα προϊόντα μας θα αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα επόμενα δέκα, ή και παραπάνω, χρόνια».

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές της LG συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και χρόνου, ενώ παράλληλα αποτελούν πραγματικά ένα μοναδικό συνδυασμό άνεσης και οικονομίας. Για παράδειγμα, το ψυγείο που ενσωματώνει την καινοτομία Door-in-Door προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ποτά και τροφές που καταναλώνουμε συχνά. Εκτός από την προφανή άνεση, λιγότερα ανοίγματα του χώρου ψύξης βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς ο ψυχρός αέρας παραμένει στο εσωτερικό του κυρίως θαλάμου. Tο σύστημα Door-in-Door συνεισφέρει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει στο χρήστη περισσότερο διαθέσιμο χώρο, απελευθερώνοντας κάποιο άλλο σημείο του ψυγείου.

Η διαρκής προσπάθεια της LG για την κατασκευή έξυπνων οικιακών συσκευών φαίνεται καθαρά στην ηλεκτρική σκούπα ρομπότ HOM-BOT SQUARE. Εκτός από την αυτόματη λειτουργία, η ηλεκτρική σκούπα – ρομπότ της LG χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Corner Master, το τετράγωνο σχήμα της, τις μακρύτερες βούρτσες και τους εξελιγμένους αισθητήρες, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη σκόνη για να κρυφτεί. Η σκούπα HOM-BOT SQUARE μπορεί να εκτελεί την αποστολή της χωρίς να ενοχλεί ή να χρειάζεται βοήθεια από το χρήστη. Επίσης, το πρωτοποριακό σύστημα μηχανικής συμπίεσης της σκόνης KOMPRESSOR™, αποκλειστικότητα της LG, επιτρέπει στους χρήστες να αδειάζουν τον κάδο της σκούπας πολύ πιο απλά και χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αναπνέουν ένα σύννεφο σκόνης.

Παράλληλα, η LG δουλεύει ακατάπαυστα προκειμένου να μπορεί να εγγυηθεί ότι όλες της οι οικιακές συσκευές φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive επιτρέπει στον κάδο του πλυντηρίου να κινείται με διάφορες ταχύτητες περιστροφής και παράλληλα να εκτελεί μια σειρά κινήσεων. Έτσι, χάρη στη δυναμική αυτή συμπεριφορά, τα πλυντήρια της LG μπορούν να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα τα οποία, υπό κανονικές συνθήκες, μόνο το πλύσιμο στο χέρι εξασφαλίζει. Η προηγμένη αυτή τεχνολογία προσφέρει επίσης ιδιαίτερη φροντίδα για μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών υφασμάτων και καλύπτεται από πλήρη εγγύηση 10 ετών.

Επιπλέον, το πλυντήριο πιάτων TrueSteam χρησιμοποιεί ατμό υψηλής θερμοκρασίας, ο οποίος διαχέεται μέσα από προσεκτικά τοποθετημένα ακροφύσια υψηλής πίεσης. Το συγκεκριμένο σύστημα βοηθά στην καλύτερη απομάκρυνση υπολειμμάτων τροφής και ποτών που έχουν κολλήσει στα σκεύη, χωρίς να είναι απαραίτητη η διαδικασία της πρόπλυσης στο χέρι.

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές της LG έχουν, επίσης, σχεδιαστεί με γνώμονα την υγεία και την ποιότητα της ζωής των καταναλωτών. Ο φούρνος lightwave χρησιμοποιεί την τεχνολογία Charcoal Lighting Heater™ για να εξασφαλίσει την ομαλή ροή θερμότητας στο εσωτερικό του. Η μοναδική αυτή τεχνολογία της LG βελτιώνει αισθητά τα ψητά, εξασφαλίζοντας φαγητά με τραγανή κρούστα στο εξωτερικό και πλούσιους χυμούς στο εσωτερικό. Παράλληλα, βοηθά στην απομάκρυνση της περιττής ποσότητας λίπους και αλατιού, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών των φαγητών.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post CU @ Skype, Whatsapp και Viber
Next post Με νέο site το f2g
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!