Το νέο τερματικό SKY D510i της KEDACOM προσφέρει μοναδική εμπειρία τηλεδιάσκεψης!

6 Νοεμβρίου, 2020 No Comments

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003,  παρουσιάζει το νέο Smart Touch τερματικό SKY D510i για σταθερή και απρόσκοπτη τηλεδιάσκεψη πολλαπλών σημείων.

Το KEDACOM SKY D510i αποτελεί ένα desktop τερματικό με διπλές κάμερες, HD οθόνη αφής 27’’ και με περιστρεφόμενο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών. Η κεντρική Pan/Tilt κάμερα διαθέτει αισθητήρα 2-megapixel, οριζόντιο πεδίο θέασης 90ο και 3x οπτικό ζουμ. Η δεύτερη κάμερα προσφέρει ταυτόχρονη προβολή και διαμοιρασμό εικόνας φυσικών εγγράφων κατά τη διάρκεια ενός meeting. Το τερματικό υποστηρίζει συμπίεση εικόνας κατά το πρότυπο Η.265, αμφίδρομη επικοινωνία με ενσωματωμένο μικρόφωνο εμβέλειας τριών μέτρων, δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi και θύρες VGA,HDMI, USB και FXO.

Μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο σύστημα τηλεδιάσκεψης, υπολογιστής OPS ή απλή οθόνη προβολής. Για την εύρυθμη λειτουργία και απόδοση της τηλεδιάσκεψης, διατίθεται περιστρεφόμενο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών μέσα από το οποίο ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το πεδίο θέασης της κεντρικής κάμερας και του εγγράφου που προβάλλεται, τη φωτεινότητα, τον ήχο, την αντίθεση και άλλες λειτουργίες.

   

Το SKY D510i διαθέτει πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ξεκλείδωμα του τερματικού μέσω αναγνώρισης προσώπου (FaceID), λειτουργία της κεντρικής κάμερας μέσω του περιστρεφόμενου κουμπιού και AES κρυπτογράφηση για προστασία από πιθανή διαρροή δεδομένων κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων.

Η KEDACOM, ηγέτιδα εταιρία στην κατασκευή συστημάτων Video Conference, διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά αποτελούμενη από HD, SD, MCU, πληθώρα διαφορετικών τερματικών και περιφερειακών για την υλοποίηση τηλεδιασκέψεων για πλήθος εφαρμογών.

Tags: , , Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

Μέγιστη παραγωγικότητα και μειωμένο κόστος συντήρησης από το νέο LG Thin Client All-in-One monitor 24 CK550W

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο Thin Client All-in-One monitor 24CK550W-A με λειτουργικό σύστημα Windows 10 IoT Enterprise...