Η Αdobe παρουσιάζει το Creative Suite 6

Η Αdobe παρουσιάζει το Creative Suite 6

Η κυκλοφορία ορόσημο της νέας έκδοσης του Adobe CS6 φέρνει σημαντικές καινοτομίες για τους επαγγελματίες του design, του web και του video

Η Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) ανακοίνωσε το απόλυτο «πακέτο» εργαλείων για τους επαγγελματίες του design, του web και του video με την αποκάλυψη των  προϊόντων Adobe Creative Suite 6 και του Adobe Creative Cloud. Η δυναμική κυκλοφορία 14 εφαρμογών της CS6 και τεσσάρων Creative Suites –  Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, Adobe Creative Suite 6 Design Standard, Adobe Creative Suite 6 Production Premium, και Adobe Creative Suite 6 Master Collection – οδηγούν τη συνεχόμενη καινοτομία της Adobe στις δημιουργικές αγορές. Μία νέα συνδρομητική υπηρεσία, το Adobe Creative Cloud, θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν την κάθε μία από τις εφαρμογές Adobe CS6. Το Creative Cloud ενσωματώνει επίσης τις εφαρμογές Adobe Touch στην καθημερινή εργασία, εισάγοντας δυνατότητες συγχρονισμού και αποθήκευσης βασισμένες στο cloud, δίνοντας έτσι ώθηση στην ανάπτυξη εφαρμογών και στη δημιουργία μοναδικών web εμπειριών.

Οι σημαντικές αναβαθμίσεις της CS και το ολοκαίνουργιο Muse Anchor Landmark για Designers

Οι βελτιώσεις απόδοσης στα Adobe Photoshop CS6, Adobe Illustrator CS6 και Adobe InDesign CS6, θα οδηγήσουν σε σημαντική εξοικονόμηση χρόνου για print, Web και mobile projects.

  • Στο Photoshop CS6, οι designers θα απολαύσουν εκπληκτική απόδοση, με την υποστήριξη της Adobe Mercury Graphics Engine, που επιτρέπει σχεδόν άμεσα αποτελέσματα μέσω των βασικών εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων των Liquify, Puppet Warp, Transform και Lighting Effects.
  • Η Adobe δημιούργησε τις μοναδικές Content-Aware δυνατότητες του Photoshop με το νέο Content-Aware Patch και τις νέες εφαρμογές Content-Aware Move.
  • Το Illustrator CS6 κάνει ντεμπούτο με ανανεωμένο interface, και λειτουργίες που περιλαμβάνουν μία νέα image tracing engine, εύκολη δημιουργία pattern και τη δυνατότητα για εφαρμογή κλιμακούμενων χρωμάτων σε strokes. Το Mercury Performance System παρέχει σταθερότητα και ταχύτητα, ενώ περιλαμβάνει υποστήριξη 64-bit για Mac OS και Windows.
  • Το InDesign CS6 συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στην έκδοση, απλοποιώντας τη δημιουργία multiple layouts από ένα απλό σύνολο περιεχομένου με τα νέα εργαλεία Adaptive Design – Alternate Layout, Liquid Layout, Content Collector Tools και Linked Content.
  • Μία εντελώς νέα εφαρμογή, το Adobe Muse, αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο που επιτρέπει στους designers να δημιουργούν και να δημοσιεύουν HTML5 websites χωρίς να γράφουν κώδικα.

Η Adobe επενδύει στα εργαλεία HTML5 για επαγγελματίες του διαδικτύου

Οι καινοτόμες δομές εργασίας και οι μοναδικές δυνατότητες των εργαλείων της Adobe, απλοποιούν τη δημιουργική διαδικασία για τους Web designers, τους developers και τους interactive επαγγελματίες.

  • Οι web professionals μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν HTML5 animations που έχουν δημιουργηθεί με το Adobe Edge preview, στα Dreamweaver projects, οδηγώντας την πρωτοκαθεδρία της Adobe στα εργαλεία για το HTML5 Web standard.
  • Το Adobe Dreamweaver CS6 ανταποκρίνεται στην πρόκληση των Web designs με τη δυνατότητα δημιουργίας fluid grid layouts, αντικαθιστώντας την πεπαλαιωμένη χειροκίνητη διαδικασία δημιουργίας και επιβεβαίωσης ξεχωριστών interfaces βασισμένα σε  CSS για  κινητά τηλέφωνα, tablets και υπολογιστές.
  • Με την άμεση ενσωμάτωση μέσα από την υπηρεσία PhoneGap Build της Adobe, το Dreamweaver CS6 επιτρέπει τη βελτίωση των ικανοτήτων των Web professionals και τη δημιουργία πρωτογενών εφαρμογών για φορητές συσκευές σε πολλαπλές πλατφόρμες.
  • Οι χρήστες του Adobe Flash Professional CS6 μπορούν εύκολα να μετατρέψουν τις ικανότητές τους σε HTML5, χρησιμοποιώντας το Flash Professional Toolkit για CreateJS. Το Flash Professional CS6 επιτρέπει στους designers να δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες gaming, ενώ οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας sprite sheets που βελτιώνουν τη ροή εργασίας και την απόδοση.
  • Προ-εγκατεστημένες πρωτογενείς επεκτάσεις και νέες επιλογές πακέτων, βελτιστοποιούν τον πλέον πρόσφατο Adobe Flash Player και το AIR, συμβάλλοντας στην επέκταση και την απλοποίηση της δημιουργίας εφαρμογών για συσκευές Android και iOS.

Το Production Premium CS6 ωθεί τα όρια της δημιουργικότητας

Επανασχεδιασμένο από video-editors για τους video-editors με σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην Adobe Creative Suite 6 Production Premium θέτουν νέα standards στο επαγγελματικό video.

  • Με δεκάδες νέες εφαρμογές, το Adobe Premiere Pro CS6 είναι το hub για κάθε workflow επαγγελματικού video, διαθέτοντας ένα ομαλό νέο περιβάλλον επεξεργασίας. Το ισχυρό Adobe Mercury Playback Engine υποστηρίζει πλέον OpenCL στα MacBook Pros.
  • Με την πιο σημαντική έκδοση After Effects της δεκαετίας, η Adobe After Effects CS6 είναι ταχύτερη και ανταποκρίνεται ακόμη πιο γρήγορα. Με το Global Performance Cache, τα previews αποθηκεύονται και είναι έτοιμα προς χρήση, μειώνοντας το χρόνο μεταφοράς ανάμεσα στα διάφορα projects.
  • Νέα προσθήκη στο Production Premium αποτελεί το Adobe Prelude CS6, το οποίο εξομαλύνει τα logging και ingest workflows στο post-production, και το Adobe SpeedGrade, το οποίο περιλαμβάνει δυνατά finishing tools για film finishing και color grading.
  • To Adobe Audition CS6 επιταχύνει το ηχητικό post-production. Το real-time clip stretching παρέχει εύκολους τρόπους για να γίνονται stretch τα clips, ώστε να χωράνε στην επεξεργασία, και επίσης, το Automatic Speech Alignment εισάγει μία δυνατή νέα μηχανή για αυτοματοποιημένη ανάλυση διαλόγου.
  • Ένα νέο third party API για hardware integration – το Adobe Mercury Transmit – επιτρέπει στο μεταδιδόμενο video να συνδέεται άμεσα με την Mercury Playback Engine μέσω third-party cards από τους AJA, Blackmagic Design και Matrox.

«Οι δημιουργικοί θα παρατηρήσουν μεγάλη καινοτομία στο CS6, με τις εκδόσεις ορόσημο των βασικότερων προϊόντων μας», δήλωσε ο David Wadhwani, senior vice president, Digital Media Business της Adobe. «Με τη CS6 και το Creative Cloud, εισάγουμε νέα προϊόντα, νέους τρόπους ασύρματης διαχείρισης του όγκου εργασίας και προηγμένες δυνατότητες έκδοσης, που αποδεικνύουν ότι εστιάζουμε πλήρως στο να παρέχουμε στους επαγγελματίες του design, του web και του video ότι χρειάζεται για να δημιουργούν υψηλού επιπέδου apps και περιεχόμενο».

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Vodafone Smart Tab 10’’
Next post Nokia lumia 900
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!